Pazar günü Bandırmaya gidiyoruz. Hareket saati: 10:00 Gülelim, eğlenelim![]()
Eşli mi gelcez tek mi gelcez bandırmaya ona göre plan yapalım ki son güne bırakmayalım stres atalım ya gülelim eğlenelim![]()
Abi eşli olacaksa ben tek eşli gelicem o konuda bizi aydınlatta ona göre ayarlasınlar kendilerini şimdiden sonra sap gibi kalmayalım hepiniz eşliyken .
gezi eşlimi yoksa eşsizmi isteyen herkes geziye katilabiliyomu ?
Grup kurallarına uyacak herkes katılabilir. Tek , eşli yapılan gezilerimiz eşsiz güzellikte olur :bounce:
Grup kurallarına uyacak herkes katılabilir. Tek , eşli yapılan gezilerimiz eşsiz güzellikte olur :bounce:
:queen: :queen: :queen:
Pazar günü Bandırmaya gidiyoruz. Hareket saati: 10:00 Gülelim, eğlenelim![]()
yazlık pantolonu alabilseydim bende gelirdim şansımar:
Selamun Aleykum bende aranıza yeni geldim!
Adım Yavuz Bahadır KARAGÖL Bursa/Emek te oturuyorum yaşım 17 asya 150t 6A kullanıyorum,zaten motor kullanmayada yeni başladım,ilk motorum.
Eşli meşli diyonuz da olan var olmayan var fazla fazla olan var, biz napak ölek mi, gelen maillerdeki eskort sitelerine mi bakalim nedir yani![]()
Kışlıkla gel. Pişik kremi de al yanına ama :queen: şaka bir yana daha sezon yeni başlıyor isyana gerek yok :flower:
Merhaba arkadaşlar ne zamandır foruma girmiyorum hepinize selamlar. Ben mert kendimi yine tanıtayım bursa osmangazide oturuyorum kırcı otelde mini barcılık yapıyorum. 2. el taksitle motor satan arkadaşlar varsa özel mesaj yada 0534 468 70 43 nolu numaradan ulaşabilirler şimdiden teşekkür ederim. Aradığım motor Honda cb 125 e , Yamaha XT 125 R YADA X , Mondial Mct 250 , Keeway super light 150 ( ama motor turşu olmassa sevinirim) teşekkürler.