tattwamasi' Alıntı:
yaşım konusunda yorum yapmıyorum, motorumun dandikliği konusunu da geçeyim hadi. Mont desen o da olacak. Ama gelelim kullanamadığım konusunaaa. Bi kere ben dün tam 42.8 km yol yaptım yaaa. önce evden çıkıp küçük sanayiye gittim, orda biraz çalıştım, ordan çalı yoluna devam ettim, gittim gittim gittim, kayapa diye bi yere gittim, sonra da doğal olarak döndüm. Çok güzel bişi yaa. Fakat benim anlamadığım benzin göstergesinde hiçbi değişiklik olmadı, acaba gösterge mi bozuk, yoksa hepsi bir rüya mıydı

Bu arada ben dün kumyakadaydım, yoksa siz de mi oradaydınız??
işte budur ya! kız başına nerelere nerelere gitmiş. yav bir telefon etsene, bizim gruptan o an motorlu olan bir arkadaş eşlik etsin sana. grubumuzun biricik, küçücük (15,5) bayan üyesine yoldaş olsun. (siz gençler bu yoldaş kelimesi ne tehlikeliydi bir zamanlar, bilmezsiniz. adama kominiz derlerdi alimallah)

bunlar iyi güzel de özge, kumyaka konusunda yalançısın!

akşam 16:00 ya kadar oldukça büyük bir grup olarak oradaydık. metin, ergün, tenekeci, barbaros, bahadır, BEN, esas yengeleriniz ve hatta teknemiz, oltamız, boş kovamız... ama sen yoktun yalançı bacı!:wiinkk:
özge, yazdıklarını dr.ilkay da okumaz inşallah. adam 3 aydır buttimin bahçesinde (alenen çimenleri üzerinde) motorla talim yapıyor. ama hala gideceği mesafe 20 metreyi geçince motoru bırakıp arabasına biniyor hemen. yav bişey değil, güvenlikçilerin, polisin, esnafın ağzına düştük. öğrenemiyo bu diyolar. nasıl acır gözlerle bakıyolar ilkay'a görsen, için sızlar senin de! :queen:
metin dede, ilkay'ın satış tamam bugün. hani sen, ilkay satışı alsın, buralardan kovarım, yetti artık diyodun ya, onun için söyliyim dedim.
tiktak' Alıntı:
seflek cem abi sana dede diyenler utansın be 25 lik delikanlı gibisin boy post yerinde

pazar geliyomusun benle ? (metin67 nin torunu ben kim bu şimdi deme ama ismimi söleme burda reca ediyorum
tiktak, dedeni sevmem ama, sen iyi çocuksun! o tatlı dilini yirim senin. seninle herşeye varım ben! (hoop, yanlış anlaşılmasın, delikanlı herşeysi gibi hani) :queen:
gidelim tiktak. grubu toplayalım, eski günlerdeki gibi! (hep bu cümleyi söyleyebileceğim bir ortam arıyodum. ne rahatladım bilsen)

yalnız metin dede pazarları izin alamıyor. ama yengeyle tanıştık. artık rica ederiz, kırmaz herhalde? :cherry:
Ralf' Alıntı:
Arkadaşlar şifremi ve mail adresimi hatırlayamadım artık, bu hesabı kullanacağım
öhm, tanıyamadım ama, siz kimsiniz efendim?
ENDER, sen de yorgun gelmişsin anlaşılan, motorunu bir araba boyu işgal edecek şekilde yanaştırmışsın!