levendim, sen artçını bulmuşsun bakıyorum :queen:Dedeefendi' Alıntı:
Dedeefendi' Alıntı:
bak doktorum, senin anlayabileceğin gibi anlatayım!freeman' Alıntı:bir iş gününde daha sizlere sesleniyorum.
motoruma çarşamba günü kavuştum saolsun cem abinin bütün baltalamalarına rağmen yinede aldım.ama ne yazık ki noterdeki işimiz sevgili avukat saygıdeğer zat cem abimizin çok bilmişliğinden dolayı(borcu yoktur kağıdı desem cem abi anlarsın herhalde) biraz gecikti ama olsun sabırlıyım ve en sonunda motorumu alıcam geç anlasamda biraz.
şu anda motorum sevgili metin abinin buttimdeki otoparkında metin abinin sarıkızının yanında uslu uslu yatıyor.
bu arada tabi metin abi (çok saolsun)bana motor kulanmayı öğrenmemde yardım ve yataklık ediyor.Allah razı olsun.
eğer yarın cem abiyi bulursam ki ruhsat onda ve de metin abiyi bulup ikna edersem pazar günü motorla gezerim diycem ama neeerrrrdeeee bende o şans
yarın pazar herhalde herkes aileleri ile olur di mi?Biz bir aile değil miyiz ki?
inan bana yoktur!McA' Alıntı:Acaba benden başka bu resmi gorup "yaw benim eldivenler nerede acaba? Eller toprak saha gibi oldu.." diyen var mıdır?
aşkolsun levent! bir avatarıma bak, bir de senin beni tasfirine.Dedeefendi' Alıntı:
beter ol! hala montunu almadın, büroda dura dura eskidi, bizim kız yerleri silmiş onunla! :queen:tattwamasi' Alıntı:cumartesi saat onbir, ben işteyim
herkese iyi haftasonları...
ehliyetsiz olmakla, ruhsatın başka biri adına kayıtlı olması arasında herhangi bir ilgi bulunmayışını anlayamamış olmanı, ben hiç anlayamıyorum doktorum.freeman' Alıntı:abi ayıp ediyosun valla
olayın parayla kacmakla ılgısı olmadığının bılıyosun
olay motoru ehliyetsiz kullanırken allah muhafaza polis cevirirse motorun üstüme olması ve bağlanmaması.
yok eğer böyle bişey yok polis yakaladımı her halukarda bağlar diyosan yemısım satısını o kadar para vermeyelım di mi
valla cok yanlıs tanımıssın beni tessüf ederim.
şaka be doktorum! montun gerçekten güzel. hem o makinaya, hem senin boyuna posuna uygun. o kadar beğendiğim kendi montum bile minibüsçü montu gibi kaldı seninkinin yanında!freeman' Alıntı:abi bahsettiğim alım satım parası hemen üstüne alınma
ayrıca montum çok güzel hiç kıskançlık yapma.
en azından göbeğimi kapatıyo
ehliyet ruhsat olayınıda ben birisinden duymuştum.
şehir efsanesi herhalde.:silent:
motorumuda yarın alcam buttim den cem abim yarın görüşürüz.
ayrıca debriyajı ayarlıcan daha:cat:
senin cem abi diyen azını yerim ben! valla haklısın müzüsyen enderim.f-ender' Alıntı:metin dede benim egzos duruyo hala ya yaptıralım şunu pazartesi artık müsaitsen şimdi yanlız gidecez adamlar sallamayacak yanımızda büyük olsun
bu arada gidelim bi yerlere ya bunaldım cem abi yap bi program![]()
dostum, çok keyifli bir grubumuz var.gumusarda' Alıntı:arkadaşlar merhabaa!.. bursa da motoruma kavuştum en sonunda.. birileri var bursa da, biliyorum ama kimsiniz, nerdesiniz... tanışmak isterim sizinle..
ben görükledeyim iş yerim de carrefourun yakınlarında.. kimseyle tanışamadım. insan bişeyler paylaşmak istiyor...
seflek' Alıntı:beter ol! hala montunu almadın, büroda dura dura eskidi, bizim kız yerleri silmiş onunla! :queen:
seflek' Alıntı:tattwamasi (özge) bir şirketin ihracat departmanında arkadaşımız. 15,5 yaşında. 125'lik dandik bir motoru var. zaten montu da yok. üstelik kullanamıyor da!
QUOTE]
Hoşgeldin gümüşarda
yaşım konusunda yorum yapmıyorum, motorumun dandikliği konusunu da geçeyim hadi. Mont desen o da olacak. Ama gelelim kullanamadığım konusunaaa. Bi kere ben dün tam 42.8 km yol yaptım yaaa. önce evden çıkıp küçük sanayiye gittim, orda biraz çalıştım, ordan çalı yoluna devam ettim, gittim gittim gittim, kayapa diye bi yere gittim, sonra da doğal olarak döndüm. Çok güzel bişi yaa. Fakat benim anlamadığım benzin göstergesinde hiçbi değişiklik olmadı, acaba gösterge mi bozuk, yoksa hepsi bir rüya mıydıBu arada ben dün kumyakadaydım, yoksa siz de mi oradaydınız??
tattwamasi' Alıntı:... Fakat benim anlamadığım benzin göstergesinde hiçbi değişiklik olmadı, acaba gösterge mi bozuk, yoksa hepsi bir rüya mıydıBu arada ben dün kumyakadaydım, yoksa siz de mi oradaydınız??