[Bursa - MT]

abilerim, ablalarım,
selmet'in "O'na özel mesaj yazdığım" iddiasını, acaba farkında olmadan yazmış mıyım diye kafama takılmıştı, araştırdım. bu şahsa hiç özel mesaj yazmamışım. yazdığım bir kaç özel mesaj ise, bana özelden soru soran 1-2 arkadaşa yazılmış.
kendisinin bu iddia ve imalarla neyi kastettiği, ne yapmak istediğine dair kendi yorumlarım oldu tabii. sizin yorumlarınızı da size bırakıyorum.
bilasale saygı ile arz ve talep olunur.
:farao:

arkadaşlar, bugün tatwamasi (özge) ile de tanıştık. siz de tanısanız motorcu demezsiniz! :queen:
güleryüzlü, hoş bir arkadaşımız. sevgiler, saygılar sana özge.
levent, metin, ilkay, ender, murat, ... kardeşler, özge kardeşi aramıza alıp trafik korkusundan kurtaracağız. eminim 1 saatte harika bir motorcu olur.
bu site ne mubarek bir site yaaa! böylesi kıymetli insanları bir araya getiriyor.

bu arada, leventciğim o vesikalığının buraya konması için pek uygun değil bence! çünkü senin yakışıklılığını tam yansıtamamış! :queen:

Tamam Cem kardeşim Özge ye öğretelim ama önce bizim acilen hızlandırılmış kurs almamız lazım öğretmek için :)

Not: Resmi beğenmemişsin bende geçen yaz Foçada çektiğin fotoğrafımı ekledim :)

Bak Eskişehir grubu ne yazmış:

Gel ne olursan ol.Yine gel.
İster İzmirli ol.İster Eskişehirli.
İster motorun olmasın.İster kask takma.
İstersen bin defa motordan düşmüş ol.
İster satmış ol motorunu.
Bizim kapımız umutsuzluk kapısı değil.
Nasılsan öyle gel.

Dedeefendi' Alıntı:
Tamam Cem kardeşim Özge ye öğretelim ama önce bizim acilen hızlandırılmış kurs almamız lazım öğretmek için :)

Not: Resmi beğenmemişsin bende geçen yaz Foçada çektiğin fotoğrafımı ekledim :)

Bak Eskişehir grubu ne yazmış:

Gel ne olursan ol.Yine gel.
İster İzmirli ol.İster Eskişehirli.
İster motorun olmasın.İster kask takma.
İstersen bin defa motordan düşmüş ol.
İster satmış ol motorunu.
Bizim kapımız umutsuzluk kapısı değil.
Nasılsan öyle gel.
abi epey andırıyorsun ama, sanki bu senin fotoğrafın değil gibi! :queen:

Az önce böyle bir şey buldum

http://www.itiraf.com/
teknikerm; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 26; İl: Bursa
Bir gün önce motorsikletle kaza yapıp ölümden dönen, ertesi gün aynı yere gidip ben burda nasıl kaza yaptım diye tekrar aynı şeyi deneyen ve omuzunu kıran birisiyim. Ne? Salak kelimesi az mı? Evet bence de.

itiraf.com

İHTİYAR' Alıntı:
Az önce böyle bir şey buldum

http://www.itiraf.com/
teknikerm; Cinsiyet: Erkek; Yaş: 26; İl: Bursa
Bir gün önce motorsikletle kaza yapıp ölümden dönen, ertesi gün aynı yere gidip ben burda nasıl kaza yaptım diye tekrar aynı şeyi deneyen ve omuzunu kıran birisiyim. Ne? Salak kelimesi az mı? Evet bence de.

ben de böyle şeylerin türk filmlerinde olduğunu sanırdım.:cyclopsan

seflek' Alıntı:
abilerim, ablalarım,
selmet'in "O'na özel mesaj yazdığım" iddiasını, acaba farkında olmadan yazmış mıyım diye kafama takılmıştı, araştırdım. bu şahsa hiç özel mesaj yazmamışım. yazdığım bir kaç özel mesaj ise, bana özelden soru soran 1-2 arkadaşa yazılmış.
kendisinin bu iddia ve imalarla neyi kastettiği, ne yapmak istediğine dair kendi yorumlarım oldu tabii. sizin yorumlarınızı da size bırakıyorum.
bilasale saygı ile arz ve talep olunur.
:farao:

arkadaşlar, bugün tatwamasi (özge) ile de tanıştık. siz de tanısanız motorcu demezsiniz! :queen:
levent, metin, ilkay, ender, murat, ... kardeşler, özge kardeşi aramıza alıp trafik korkusundan kurtaracağız. eminim 1 saatte harika bir motorcu olur.
bu site ne mubarek bir site yaaa! böylesi kıymetli insanları bir araya getiriyor.

bu arada, leventciğim o vesikalığının buraya konması için pek uygun değil bence! çünkü senin yakışıklılığını tam yansıtamamış! :queen:

Dedeciğim,
Sen o mesajı kesin rüyanda yazıp yollamışsındır, yada katibine dikte ettirdin ama hatırlamıyorsun ( yaşlılık işte :) )

Trafik korkusu için Levent'e ne yapmıştınız zamanında bir anlatsan :queen:

Bu gün İlkay'ın motoru alınıyor amaaaaaaaa yağmur başladı. Dr. şansı işte :queen:

Bu arada , sevgili İHTİYAR; evde sıkıldın başladın itiraf com'lara değilmi? Ağbi, yenge yakalamasın valla yanlış anlar ona göre :) malum bu tarz şeyleri yanlış anlayıp, işin ucunu aldatmaya kadar vardırabilirler gereksiz yere

seflek' Alıntı:

hehe bundan sonra gerçek bi motorcu olmak adına güleryüzsüz ve anti-hoş olmaya karar verdim:)
Fakat 1 saat sizce de fazla uzun değil mi? Ben 15 dakika yeter diye düşünmüştüm:)
Şaka bir yana teşekkür ederim.. havalar bi düzelsin...

15 dakika mı? Dedeefendi Levent 1 yılda öğrenmiş ( Cem Dede öyle diyor) :)

Bu arada, Dr.İlkay yıkıldı yahu :) adam nöbetten, motoru bakımdan çıktı, ama yağmur çoğaldı. Aldığımız duyumlara göre de arabasını, motosikler gibi sesler çıkararak kullanıyormuş, hatta vites değiştirirken sol ayağı ile denemeler dahi yapmış. Kaynak : Assoşeytıt pires

Aldığımız son habere göre soğuk ve yağışlı hava yurdu cuma günüden itibaren terk ediyor. Hava sıcaklığı cumartesi günü 29 dereceye ulaşıyor, hava açılıyor.
Sabır sabır, az kaldııı

noluyo ya burda allak bullak oldum eheh 2 gün girmedik karışmış ortalık:pr:

yavuuu arkadaslar hep geyık muhabbeti var burada ne zaman toplanıcaksınız gezi yokmu yaaaa

gemlikli varsa sesime ses versin

Son düzenleme:
kanks' Alıntı:
yavuuu arkadaslar hep geyık muhabbeti var burada ne zaman toplanıcaksınız gezi yokmu yaaaa

gemlikli varsa sesime ses versin
Kavakdipli (Adliye Köyü-Umurbey'in üstü) olsa olmaz mı dostum?

tamam metin dedeciğim, geçenlerde truvaya gittiğimde çektirdiğim bir resmimi koyayım avatarıma. fena da çıkmamışım hani! :)

levent kardeş, sen de ikide bir motorun fiyatından söz edip durma, biraz geç anlıyor olsa da doktoum kazıklandığını anlayabilir :queen:

McA

f-ender' Alıntı:

Hoca yeni motor hayırlı olsuN! Bir türlü görüşemedik buradan söyleyeyim.
Benim motor da yenilenmek zorunda kaldı. Anlatırım bir ara görüştüğümüzde zira hikaye çok acayip.. :)

seflek' Alıntı:
tamam metin dedeciğim, geçenlerde truvaya gittiğimde çektirdiğim bir resmimi koyayım avatarıma. fena da çıkmamışım hani! :)

levent kardeş, sen de ikide bir motorun fiyatından söz edip durma, biraz geç anlıyor olsa da doktoum kazıklandığını anlayabilir :queen:

Dedecim, hemen o avatarını değiştir. Malum kendini hep genç ve güzel tanımlıyorsun, bir de bu Sultan Abtülhamit devrinden kalma pırıl pırl fotoğrafını gören site sakinleri yanlış anlayabilirler :queen:

Zaten doktorun da kazıklandığını fark etmesine az kaldı. Dün senin eski motorunun bir benzerini muhacir pazarında gördüm, 250 YTL'ye satıyorlardı.:mrgreen:

Bu arada Leventciğim, senin servisteki motorun da bakım masrafları yaklaşık 1.000 YTL imiş, ama buna artçı selesinin değişmesi dahil , sahi neden kırılmış o artçı selesi :queen: ne taşıyorsun sen arkanda? :cherry:

Doktor, bir baktım hırsla Buttim bahçesinde turluyor, bahçede dinlenmek için duran polis otosundakiler sinir oldu, Adamların yanından gazı açarak geçiyor, sanki '' ulan amma kazık yedim, bari hırsımı alayım'' der gibi gaz veriyor. Bu gün yarın tutuklanması an meselesi, hazır ol Cem.... :)

Arkadaşlar, çok kaba olduğunuzu da söylemek zorundayım,komşum Dr.İlkay (freeman) motor ve yeni mont ( montu çok güzel, motoru gibi değil :) ) aldı, kimse hayırlı olsun bile demedi :farao: Adama bir işiniz düşerse, rektal tuşenin en sertini yersiniz ona göre :queen:

Elimize geçen görüntüler de Seklek Cem Dede ve yeni arabası :( Elde telefon , avukat ya :))

Dedeefendi Levent ve Dr.İlkay'ın fotoları da elimize ulaştıkça yayınlanacaktır.

bir geyik de ben yapayım bari..

1 . metin67; seflek'e bulduğunuz yeni avatarın benim kullandığımla bir ilgisi olmadığını biliyorum.

2. freeman madem motoru almış.. hayırlı olsun diyorum burdan kendisine

3. 2 nolu madde bir geyik değildi. gerçekti

4. 3 nolu madde gerçek bir durumdan alınmıştır

5. 4 nolu madde aslında bir madde değildir.

Ikiteker Grubu Olarak 9 Temmuz Pazar Günü ç.kale (07:00 Hareket) üzerinden Ezine Tavakli Iskelesi Gülpinar Akliman Asos Küçükkuyu Altinoluk Akçay ören (09:00) (sabah Kahvaltisi) Ve Ayvalik , Balikesir üzerinden örende Buluşulacak şekilde (09:00) , Izmir üzerinden Ayvalikta (11:00) Buluşulacak şekilde Ayvaliktan Tekne Gezisi Düzenlenecektir. 8 Temmuzda çikacak Ikiteker Sevdalilarindan Konaklamak Isteyen ç.kale Izmir Ve Balikesir Grubu Için Asos A 25 Km Uzaklikta Akliman Bölgesinde Camping Yada Otel Ayarlanacaktir. Gezi Eşli Yada Eşsiz Olarak Motorsikletli Olarak (marka Yada Model Ayrimi Yapilmaksizin) Düzenlenecektir. Katilmak Isteyenler şahsima Mail Yada Cep Telefonumdan Bana Ulaşabilirler. Kazasiz Sürüşler...

0543 3683231 Emre Uzesen

f-ender' Alıntı:

Her zamandan çok birlik ve beraberlik içinde bulunmamız gereken şu
günlerde il grubumuzu iki gün sahipsiz bırakman Endercim çok ayıp,
haftasonu hava tahminleri olumlu yapalım bişeyler...
Not: Artcı serbest

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar