ben yardımcı olabılırım sanırım cem.0 532 491 91 70 benım telefon numaram sılmıssındır belkı.az önce bmw'nin sitesine baktım. bir şey demiyorum millet anlayan var mı benim halimden
ticotorres cevabın için teşekkürler ben ls2 çene açılır kask almayı düşünüyorum motomax ta veya moto güven de varmıdır birde moto güvenin yeri nerde öğrenebilirmiyim. Yada bu kaski ve dizlik en uygun nerede bulabilirim Bursada
walla hocam ne tarif ama. geziler için navigasyon almayı düşünüyordum almaktan vaz geçtim sayende:cherry:
14/04/2013 pazar günü Saat 09:30 da Nilüfer KOÇTAŞ Yapımarket önünde toplanıp, Susurlukta yapılacak olan motocros yarışlarının heyecanını yaşamaya gidiyoruz. Yarış bitimi parkurunda içinde bulunduğu Çaylak mesire alanını geizip dönüş yoluna geçtikten sonra, İzmir yolu zeytinbağı sapağından girip Trilyeye, oradanda Mudanya'ya geçip geziyi sanlandıracağız. Listeyi oluşturalım.
1 - Search 16
2 - memo 06
3 - Erdem
4 - Süleyman
5 - Mustafa
6 - seçkin
7 - n_tuncak
8 - zeko
9 -
Zekoda motor yokki. Artçı olarak gelicek büyük ihtimalle. Hatta artçı olarak nevin hoca ile başka biri gelirse zeko... aman Allahım, gelemiyecekmi :cyclopsanhocam zeko kendı motoruylamı gelecek ona göre bende gelebılırım![]()
Zekoda motor yokki. Artçı olarak gelicek büyük ihtimalle. Hatta artçı olarak nevin hoca ile başka biri gelirse zeko... aman Allahım, gelemiyecekmi :cyclopsan
Sıkıntı olmazda parasal konuda anlaşman lazım. İyi şöferler kasıntı yapar biraz.:queen:coşkun ben zeko yu özel şöförüm olarak tahsis etsem sıkıntı olurmu? :cherry:
Sıkıntı olmazda parasal konuda anlaşman lazım. İyi şöferler kasıntı yapar biraz.:queen:
pazar gunu sıze eslık edebılırım muhtemelen kosubogazı catrıgından dahıl olurum.sız mangala karar verın yada koftecı yusuf a mı gıdılır malum susurluk subesıde acıldı gecen yaz.14/04/2013 pazar günü Saat 09:30 da Nilüfer KOÇTAŞ Yapımarket önünde toplanıp, Susurlukta yapılacak olan motocros yarışlarının heyecanını yaşamaya gidiyoruz. Yarış bitimi parkurunda içinde bulunduğu Çaylak mesire alanını geizip dönüş yoluna geçtikten sonra, İzmir yolu zeytinbağı sapağından girip Trilyeye, oradanda Mudanya'ya geçip geziyi sanlandıracağız. Listeyi oluşturalım.
1 - Search 16
2 - memo 06
3 - Erdem
4 - Süleyman
5 - Mustafa
6 - seçkin
7 - n_tuncak
8 - zeko
9 - memduh
Pazar günü kahvaltı organizasyonunu netleştirdim. Saat 12:00 de Geçit Özdilek ten yola çıkıp Bademli yolundaki Hasköyüm pidecisine gidiyoruz. Oradan Kurşunlu veya Güzelyalı ya geçeceğiz. Saygılar, Sevgiler
gece arabayla eve dönerken bir jeep beni sıkıştırması nedeniyle neredeyse yapıyordum. sonrasında da arbede çıkacaktı. bursa da trafik magandaları arttı malesef. arabada ve motorda biber gazı bulundurmak istiyorum nereden bulabilirim.