yazlık mont pantolon önerisi istiyorum. 750 tl bütçe
revit air mont tavsiye ederim
yazlık mont pantolon önerisi istiyorum. 750 tl bütçe
yabancı gelmiyorsunuz bana hiç
revit air tarmac değil mi?Olsun be abi yapıcak bişey yok yaz geldi artık bakarsın bidaha olur bu sefer kaçırmam inşallah![]()
didim len, didim dedikte dimedikmi dedik.not: gazman. bu hafta için yaklaşık 400.km lik yeşile ve muhteşem virajlara doyacagımız. gezi tasarımı başladı. tam şekil alınca habar vercem.......:queen:
daha aşagısı kurtarmıyo gazman kurtarsa tükan senin.:cherry:İhtiyar bune. Yaw 400 km az degilmi
gazman ben tanıyormuyum bu ihtiyarı....?:cherry:Memduh ihtiyar adamla ugrasmak zor. :queen:
Arkadaşlar merhaba ben kask ve dizlik için araştırıyorum ve en uygun motoperformans.com diye bir sitede buldum sanal pazar üzerindende satış yapan bir site ve ısparta toker ticaret yazıyor. Sizce alışveriş yapılırmı güvenilirmi?
Susurlukta motocross yarışları var.Sezon susurlukta açılıyor.Ne gündü ama deme yaBu pazar napcaz ?
Susurlukta motocross yarışları var.Sezon susurlukta açılıyor.
Bu hafta sonu olacak yarış.Türkiye motokros şampiyonasının ilk etabı koşulacak.Geçen sene gittim.Pist çok güzel motorlar 3-4 saniye havada asılı kalıyor resmen.Biz daha üşmeden yol almayı öğrenelimde hele iş orayada gelir inş kardeşim![]()
:bounce:Neee! 400 km mi hemen Zekoyu ayarlamaya,eşimdende izin çıkartmaya koşuyorum...:cat:
Ne gündü ama deme yaBu pazar napcaz ?
Benim vardiya işim Perşembe belli olacak nasipse gideriz hocam,Memduh Bu tarafa gelmişsin keşke arasaydın numaram altta yazıyor,ben her zaman nete giremiyorum.
walla hocam ne tarif ama. geziler için navigasyon almayı düşünüyordum almaktan vaz geçtim sayende:cherry::bounce:Eyvallah kardeş ancak başka bayan olursa belki sensizde giderim ha :cat:
:bounce:Feis leo Ben Lastikçi Dunloop Bağlarbaşı Esnetepe metro istasyonu arkası,benzinlik yanı Enduro üyesi Can abiden Michelin marka lastik değişimi yapmıştım çok aşırı memnunum...:catne adres tarifedermişim ha)
Benim vardiya işim Perşembe belli olacak nasipse gideriz hocam,Memduh Bu tarafa gelmişsin keşke arasaydın numaram altta yazıyor,ben her zaman nete giremiyorum.