[Bursa - MT]

ben de bir sonraki geziyi iple çekiyorum arkadaşlar sayenizde aklımdaki bir çok soru cevap buldu bunun üzerine yeni motor severlerle tanışmış oldum.

yabancı gelmiyorsunuz bana hiç

valla hep takıldığımız bir yer yok ama bulvar ve görükle tarafı daha çok gittiğimiz yerler. benim cbr 125 r beyaz, senin motoru da bir kere görmüştüm diye hatırlıyorum hocam.. denk gelirsem ve uygun olursam zaten durur selam veririm :) geçtiğimiz haftasonu erdeğe falan gitmiştik gayet güzeldi, havalar ısınıyor daha gezilecek çok yer var :)

bu hafta sonu susurlukta yarışlara, yada istanbulpark'taki etkinliğe gitmeyi düşünenler var mı arkadaşlar??

didim len, didim dedikte dimedikmi dedik.:) not: gazman. bu hafta için yaklaşık 400.km lik yeşile ve muhteşem virajlara doyacagımız. gezi tasarımı başladı. tam şekil alınca habar vercem.......:queen:

:bounce:Neee! 400 km mi hemen Zekoyu ayarlamaya,eşimdende izin çıkartmaya koşuyorum...
:cat:

Arkadaşlar merhaba ben kask ve dizlik için araştırıyorum ve en uygun motoperformans.com diye bir sitede buldum sanal pazar üzerindende satış yapan bir site ve ısparta toker ticaret yazıyor. Sizce alışveriş yapılırmı güvenilirmi?

kaskı ve aksesuarları denemeden almamanı tavsiye ederim. Özelliklede kaskı..
Motomax'ın kampanyalı ürünleri, Moto Güven'in Venom ürünleri benim tavsiye edebileceklerim..

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------

001fpv.jpg

002zh.jpg

003rrf.jpg

004ptg.jpg

005fvy.jpg

dağa tırmanışımız..

merhaba arkadaşlar, benim motora iyi bir çift lastik lazım nereden almamı tavsiye edersiniz.Michelın veya metzeler olabilir.

Pazar günü iş durumu olmazsa kahvaltı organizasyonu planlıyorum. Perşembe günü netleştireceğim. Ağırabiler Bursa organizatörüyüm artık bilginize. Tabii ki her zaman buradayım.

Benim vardiya işim Perşembe belli olacak nasipse gideriz hocam,Memduh Bu tarafa gelmişsin keşke arasaydın numaram altta yazıyor,ben her zaman nete giremiyorum.

:bounce:Eyvallah kardeş ancak başka bayan olursa belki sensizde giderim ha :cat:

:bounce:Feis leo Ben Lastikçi Dunloop Bağlarbaşı Esnetepe metro istasyonu arkası,benzinlik yanı Enduro üyesi Can abiden Michelin marka lastik değişimi yapmıştım çok aşırı memnunum...:cat:(ne adres tarifedermişim ha)

:bounce:Eyvallah kardeş ancak başka bayan olursa belki sensizde giderim ha :cat:

:bounce:Feis leo Ben Lastikçi Dunloop Bağlarbaşı Esnetepe metro istasyonu arkası,benzinlik yanı Enduro üyesi Can abiden Michelin marka lastik değişimi yapmıştım çok aşırı memnunum...:cat:(ne adres tarifedermişim ha)
walla hocam ne tarif ama. geziler için navigasyon almayı düşünüyordum almaktan vaz geçtim sayende:cherry:

az önce bmw'nin sitesine baktım. bir şey demiyorum millet anlayan var mı benim halimden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar