kardeşim motorun için çok üzüldüm. çok temiz dosta gider bir kanuni windy. 125, var arkadaşımda.2011.mod. düşük km. düşünürsen. fiatı:2000tl...Öncelikle herkese merhaba , Benim 5 aralıkda motorum çalındı yeni bir şeyler almayı dusunuyorum 1,5 bin ile 2 bin arasında butcem var mct 250 yada super light 150 satan var ise bu fiyata bu topic altından yardımcı olurmusunuz sımdıden tesekkurler kazasız belasız ıyı yolculuklar
:bounce: Ve yine bir Enduro üyelik daveti,belki eğitimlerinden faydalanmak amaçlı düşünebilirim...:cat:
Gök 2 kardeş bende şasesi kırık bir mct 250 var düşünürsen uygun alıp yaptırabilirsin çünkü onun dışında az kullanılmış bir motor bu gidişle benim toplayacağım yok
Hocam ben üyeliğe çok sıcak bakmıyorum(hoş teklif te zaten size geldi.Ancak siz girerseniz bizde her türlü orda olucaz mecburen.
![]()
kardeşim motorun için çok üzüldüm. çok temiz dosta gider bir kanuni windy. 125, var arkadaşımda.2011.mod. düşük km. düşünürsen. fiatı:2000tl...
05316097073.
Harbiden bu zamana kadar sizinle en eğlendiğim günlerden biriydi eve çok mutlu geldim hepinize tek tek çok çok teşekkür ederim abiler![]()
hadi len yamuk ön dişliyi kim taktı ise. windy,e. ava giderken av olacaktı nerdeysem:Evet motoru bende iyi bilirim. YBR avcısı olarak bilinir.![]()
Yaw ihtiyar disli set olarak degisir. Eger tek degisecekse diger dislinin ve zincirinde yeni olmasi lazim. Adaminda habari var. Hem sen beni gecerse disini kirarim dimedinmi. Didinmi dimedinmi:silent:hadi len yamuk ön dişliyi kim taktı ise. windy,e. ava giderken av olacaktı nerdeysem:![]()
didim len, didim dedikte dimedikmi dedik.Yaw ihtiyar disli set olarak degisir. Eger tek degisecekse diger dislinin ve zincirinde yeni olmasi lazim. Adaminda habari var. Hem sen beni gecerse disini kirarim dimedinmi. Didinmi dimedinmi:silent:
olaylar olaylar :cherry::cherry:didim len, didim dedikte dimedikmi dedik.not: gazman. bu hafta için yaklaşık 400.km lik yeşile ve muhteşem virajlara doyacagımız. gezi tasarımı başladı. tam şekil alınca habar vercem.......:queen:
Memduh ihtiyar adamla ugrasmak zor. :queen:olaylar olaylar :cherry::cherry:
Senden sonra biz devam ettik MehmwetMotorları değiştirip değiştirip hevesimizi aldık
Ama dün ne kadar güzelsa bugün yanımızda olacaktın kli eğlenceyi görecektin sen
Geberiyorum yorgunluktan .