[Bursa - MT]

arkadaşlar uzun süredir motorsuz olmanın verdiği bunalımdan http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-sahibinden-az-kullanilmis-mcx-118544186/detay
ilandaki motor ile kurtulup mt toplantılarında bulunmaya çalışacağım makina hakkında fikir ve fiyat tekliflerinizi bekleyeceğim acil dir ilginize ;)

arkadaşlar uzun süredir motorsuz olmanın verdiği bunalımdan http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-sahibinden-az-kullanilmis-mcx-118544186/detay
ilandaki motor ile kurtulup mt toplantılarında bulunmaya çalışacağım makina hakkında fikir ve fiyat tekliflerinizi bekleyeceğim acil dir ilginize ;)

Servisi bol, yedek parcasi sikintisiz, dip gazda 4 litre yakar, tekere kalkar, ybr,tvs ve cfb uclusune hizda posta koyar. Benim gozumde yakisikli ve guclu bir makina, birde balansor sistemi oldugundanvibrasyon olayi yok. Hayirli olsunozaman ne diyelim...

İlgine saol anlattıkların forumdaki diğer yazılar ile doğru paralelde teşekkürler hayırlısı ile yarın bu işi çözüp yakın zamandada aranızda olurum

vallahamı yandık desene yapacak bişiy yok olann oldu :pr: bu ceketi almıstım ama http://http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/4RIDERS-TOSCANA-4-MEVSIM-CEKET-pmu2125.html

valla öyle bende nitronun var oda 4 mevsimlik bir tane içliği var yazın çıkarsam da boydumdan aşağısı suya girip çıkmış gibi :)bende o zamanlar öğrenciydik ailemde motora karşı olduğundan dedim bir tane alayım kar ederim hesabı aldım keşke yazlık kışlık alsaydım diyorum:)

24.03.2012 Yalova Turu Güncel Liste

1. Özcan COŞKUN
2. Batuhan ULUDAĞ
3. Haktan KARABULUT
4. Batuhan GÜRSES
5. Ercan GÖÇMEN
6. Sabih TÜZEM
7. İbrahim OLCAR
8. Mehmet SARIKAYA
9. Emre YILDIZ
10. Orhan S.
11. Ali Ç.
12. Tufan S.
13. Bülent E.
14. Ersen E.
15. Davut Emre CİN
16. Mehmet A.
17. Timur Ö.
18. Mehmet ÇELEBİ
19. Oğuz 600 F
20. Özlem A.
21. Orhan + Hafize
22. Erdem H.
23. Adnan O.
24. Orkun YILDIROK
25. Hasan KArgı ( Belki )
26. Uğur Elbi
27. Mesut Karaca

Sınava giren bazı arkadaşlar çıkışta geleceklerini söylediler. Zaten saat 13:00 civarı hala Yalova da oturuyor oluruz.

1. Özcan COŞKUN
2. Batuhan ULUDAĞ
3. Haktan KARABULUT
4. Batuhan GÜRSES
5. Ercan GÖÇMEN
6. Sabih TÜZEM
7. İbrahim OLCAR
8. Mehmet SARIKAYA
9. Emre YILDIZ
10. Orhan S.
11. Ali Ç.
12. Tufan S.
13. Bülent E.
14. Ersen E.
15. Davut Emre CİN
16. Mehmet A.
17. Timur Ö.
18. Mehmet ÇELEBİ
19. Oğuz 600 F
20. Özlem A.
21. Orhan + Hafize
22. Erdem H.
23. Adnan O.
24. Orkun YILDIROK
26. Uğur Elbi
27. Mesut Karaca

Sınava giren bazı arkadaşlar çıkışta geleceklerini söylediler. Zaten saat 13:00 civarı hala Yalova da oturuyor oluruz.

Çok sağlam bir gezi olacak her zamanki gibi inşallah.

Memduh Hocam aynı monttan bende var. 10 üzerinden 7 eder bence :)

Mutlu abi kuzen alacak benim bi göstereyim motoru eğer olur ise anlaşırız. :)

SLM. BURSA MT

Ben yazın iş nedeni ile çanakkaleye gitmiştim motorumla kış ayında ankaraya gerı dondum motorum çanakkalede kaldı. :S kısmetse 23 martta çanakkaleden bursaya 1 gece konaklayıp (kısın sag bacagım ön çapraz bagı koptugu ıcın yolu ıkıye bolmek durumunda kaldım uzun sure yol yapamıyorum artık ) 24 undede bursadan ankaraya gececegım bana bursada konaklama ıhtıyacımı gıderecek bır pansıyon , motel, otel vb. ucuz yollu bır tavsıyenız varmı? şimdiden yardımcı olan herkeze teşekkurler.

1. Özcan COŞKUN
2. Batuhan ULUDAĞ
3. Haktan KARABULUT
4. Batuhan GÜRSES
5. Ercan GÖÇMEN
6. Sabih TÜZEM
7. İbrahim OLCAR
8. Mehmet SARIKAYA
9. Emre YILDIZ
10. Orhan S.
11. Ali Ç.
12. Tufan S.
13. Bülent E.
14. Ersen E.
15. Davut Emre CİN
16. Mehmet A.
17. Timur Ö.
18. Mehmet ÇELEBİ
19. Oğuz 600 F
20. Özlem A.
21. Orhan + Hafize
22. Erdem H.
23. Adnan O.
24. Orkun YILDIROK
26. Uğur Elbi
27. Mesut Karaca

Abi Saat 16:00 Dan Sonra da haberleşiriz olmadı Gemlik Olmadı Yalova dahada Olmadı Bursada buluşuruz. :)

Tophane patlıcanı gibi olacak hemde :D

:) Tophane ? :D Gel Ercan abim Tophanede Çay ısmarlıyım sana Yarın sabah :)

Abi Saat 16:00 Dan Sonra da haberleşiriz olmadı Gemlik Olmadı Yalova dahada Olmadı Bursada buluşuruz. :)

:) Tophane ? :D Gel Ercan abim Tophanede Çay ısmarlıyım sana Yarın sabah :)

Çalışıyorum Mehmetim yoks aayıp ediyosun tophane havasında çay içerdik ;) Akşamına buralarda olursanız ama içeriz

Konu Güncel...

SLM. BURSA MT

Ben yazın iş nedeni ile çanakkaleye gitmiştim motorumla kış ayında ankaraya gerı dondum motorum çanakkalede kaldı. :S kısmetse 23 martta çanakkaleden bursaya 1 gece konaklayıp (kısın sag bacagım ön çapraz bagı koptugu ıcın yolu ıkıye bolmek durumunda kaldım uzun sure yol yapamıyorum artık ) 24 undede bursadan ankaraya gececegım bana bursada konaklama ıhtıyacımı gıderecek bır pansıyon , motel, otel vb. ucuz yollu bır tavsıyenız varmı? şimdiden yardımcı olan herkeze teşekkurler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar