[Bursa - MT]

Merhaba arkadaslar.
Gecenki katildigim kursunlu uzeri mudanya gezisi cok keyifliydi ilk gurup surus deneyimim olmasina ragmen cokta zorlanmadan tamamlayabildim guruptakilerin tecrubesinden dolayi.

Gecen sefer bir arkadasimin hyosoung u ile katilmistim artik bu hafta yeni aldigim yamaha xt 125 r ile (ercan kardesimin buyuk destekleri ile) artik bundan sonra musait oldugumda gezilere katilmya calisacagim....

17.03.2013 Yalova Turu ve Köfte

Üzülerek belirtiyorum ki Pazar günü her ne kadar hava öğlen saatlerinde güzel olacak olsa da ani ısı düşüşü ve bunun yanı sıra Çınarcık üzerinden planladığımız dönüş yolunun sürüş güvenliği açısından riskli olması sebebiyle etkinliği 24.03.2013 tarihine erteliyoruz. Listeyi komple diğer haftaya ilave ediyorum. Gelemeyecek olanların bildirmelerini rica ediyorum. Saygılar,sevgiler

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------

24.03.2012 Yalova Turu Güncel Liste

1. Özcan COŞKUN
2. Batuhan ULUDAĞ
3. Haktan KARABULUT
4. Batuhan GÜRSES
5. Ercan GÖÇMEN
6. Sabih TÜZEM
7. İbrahim OLCAR
8. Mehmet SARIKAYA
9. Emre YILDIZ
10. Orhan S.
11. Ali Ç.
12. Tufan S.
13. Bülent E.
14. Ersen E.
15. Davut Emre CİN
16. Mehmet A.
17. Timur Ö.
18. Mehmet ÇELEBİ
19. Oğuz 600 F
20. Özlem A.
21. Orhan + Hafize
22. Erdem H.
23. Adnan O.
24. Orkun YILDIROK
25. Hasan KArgı ( Belki )
26. Uğur Elbi
27. Mesut Karaca

Özcan abi 24 sınav var ama ya olmadı bak şimdi :(

Merhaba arkadaslar.
Gecenki katildigim kursunlu uzeri mudanya gezisi cok keyifliydi ilk gurup surus deneyimim olmasina ragmen cokta zorlanmadan tamamlayabildim guruptakilerin tecrubesinden dolayi.

Gecen sefer bir arkadasimin hyosoung u ile katilmistim artik bu hafta yeni aldigim yamaha xt 125 r ile (ercan kardesimin buyuk destekleri ile) artik bundan sonra musait oldugumda gezilere katilmya calisacagim....

Gel gel kardeşim bundan sonra bizimlesin :)

Tarih böyle daha iyi olmuş :) Bu geceden sonra artık daha fazla soğukta karda yağmöurda motor kullanmak istemiyorum :) Bu sene için fazlasıyla yedik soğuğu :)

17.03.2013 Yalova Turu ve Köfte

Üzülerek belirtiyorum ki Pazar günü her ne kadar hava öğlen saatlerinde güzel olacak olsa da ani ısı düşüşü ve bunun yanı sıra Çınarcık üzerinden planladığımız dönüş yolunun sürüş güvenliği açısından riskli olması sebebiyle etkinliği 24.03.2013 tarihine erteliyoruz. Listeyi komple diğer haftaya ilave ediyorum. Gelemeyecek olanların bildirmelerini rica ediyorum. Saygılar,sevgiler

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------

24.03.2012 Yalova Turu Güncel Liste

1. Özcan COŞKUN
2. Batuhan ULUDAĞ
3. Haktan KARABULUT
4. Batuhan GÜRSES
5. Ercan GÖÇMEN
6. Sabih TÜZEM
7. İbrahim OLCAR
8. Mehmet SARIKAYA
9. Emre YILDIZ
10. Orhan S.
11. Ali Ç.
12. Tufan S.
13. Bülent E.
14. Ersen E.
15. Davut Emre CİN
16. Mehmet A.
17. Timur Ö.
18. Mehmet ÇELEBİ
19. Oğuz 600 F
20. Özlem A.
21. Orhan + Hafize
22. Erdem H.
23. Adnan O.
24. Orkun YILDIROK
25. Hasan KArgı ( Belki )
26. Uğur Elbi
27. Mesut Karaca

kaptanım ben haftaya gelemem YGS sınavım var :(

mrb kaskın markasını söyleyebilir misin acaba ? ne kadar ? veya motomaxın sitesinde varsa link atabilir misin rica etsem ?
kask http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/NITRO-G-MAC-AXIS-ACILABILIR-KASK-pmu2021.html

kaskı aldıg.ım zaman %30 indirim vardı kaskın bedenı sonradan bıraz sıkı geldı hem güneş vizörü yoktu geri iade ettim mağaza sahibi bu hafta içinde 100-200 tl arası acılabılır guneş vizorlu kaskların gelecegını soledı pazar günü gıdıp bakıcam.

Yapacak bişey yok üzgünüm. 24.03.2013 te Yalova turunu yapıyoruz. Sınava girecek olanlar için de sonraki hafta bir gezi düzenleriz.

kask http://www.motomaxonlineshop.com/Urun/NITRO-G-MAC-AXIS-ACILABILIR-KASK-pmu2021.html

kaskı aldıg.ım zaman %30 indirim vardı kaskın bedenı sonradan bıraz sıkı geldı hem güneş vizörü yoktu geri iade ettim mağaza sahibi bu hafta içinde 100-200 tl arası acılabılır guneş vizorlu kaskların gelecegını soledı pazar günü gıdıp bakıcam.
beğenmedin yani anladığım kadarıyla.fiyatı uygun aslında ama bakalım yeni gelecek olanlar nasıl olucak bekleyelim...

Kış bize gelmezse biz kışa gideriz :) Yine bol karlı çamurlu harika bir arazi sürüşüyle bu pazarıda bitirdik. Doğaçlama gezilerin tadı bir başka. Katılan arkadaşlara teşekkürler ;)

:bounce:Oylattaydım ve 20-25 Motor gidip eğlenceli bir şekilde gezdiğimiz o yerler karla kaplıydı.Attığım bütün stres;Kalabalık ve trafik sorunlu kitap fuarında yeniden üzerime üzerime gelsede inanın değdi,imzalı kitaplar,Sarızeybek paşamla ülke sorunlarını konuşmak,yazarından direk imzalı kitaplar alıp okunmak üzere rafa yerleştirmek...İlk kez motor gezilerinden daha eğlenceli bir hafta sonu geçirdim diyebilirim...Sınava gireceklere şimdiden başarılar diliyorum ve nice motor gezilerinde birlikte olmak dileğiyle dostlar...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar