mehmet gemli var 
grupta tvs apachi sahibi var mı?
ben kullanıyorum
arkadaşlar su cuma toplantılarını haftalık yapsak nasıl olur... patladım sıkıntıdan bu akşam toplanıyoruz gulup eğleniyoruz güzelde 15 gun de bir çok uzun ara ne dersiniz?
Her buluşmada olduğu gibi buda çok sıcak muhabbetlerin döndüğü,sıcak çayların ıhlamurların içildiği güzel bir geceydi.
Birde haktanımla çektiğimiz resmi paylaşmadan olmaz çok sanatsal oldu
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/393056_10151316577926940_644384298_n.jpg
buluşmalara katılabilirsem test etmek isterim. cbf den tvs e terfi edebilirim![]()
cbfden sonra baya bir titrer oturuşta on göre eğiktirben takılmak istiyorum fakat havalar beni korkutuyor eski mudanya yolu mudanya tarafında oturuyorum acayip ayaz var kar olmasa bile ıslak yerler buz oluyor
r:
cbfye göre iridir doğru ybrli bir kaç kurye denk geldi adamların içi gitmişti yakıtıda ybr kadar yağda yakmıyorbn
dün arabamla giderken yolda yanımdan geçti görünüşü filan çok iyi. cbf den daha kaslı duruyı sanki. şu sıralar bende kış uykusundayım. baharda test edebilirim inşallah
motor muayenelerinde bekleme oluyormu, araçlar gibi önceden randevu almak gerekirmi 27 sinde muayene var kara kara düşünüyorum..bu konuda fikir verebilirmisin..
motor muayenelerinde bekleme oluyormu, araçlar gibi önceden randevu almak gerekirmi 27 sinde muayene var kara kara düşünüyorum..bu konuda fikir verebilirmisin..