[Bursa - MT]

arkadaşlar yarın bursa tıp fakültesinde ameliyat olacak olan bir arkdaşım için B RH + kana ihtiyaç var... kan grubu uyan arkadaşlarım benimle irtibata geçebilir mi. Lütfen özen gösterelim arkadaşlar bana bi msj atın caldırın iltibat numarasını atarım yol parası sıkıntısı olan arkadaşlarada yardım edebilirim

arkadaşlar yarın bursa tıp fakültesinde ameliyat olacak olan bir arkdaşım için B RH + kana ihtiyaç var... kan grubu uyan arkadaşlarım benimle irtibata geçebilir mi. Lütfen özen gösterelim arkadaşlar bana bi msj atın caldırın iltibat numarasını atarım yol parası sıkıntısı olan arkadaşlarada yardım edebilirim
acil şifalar dilerim benim kan grubum ab rh+ uysaydı gelirdim kan vermeye

hamza benım kan grubum b + pozıtıf fakat ıstanbuldayım.sabah 08 de hastaneye gıdıp ıgne yaptırıp ewe donucem valıdeyı bırakıp ılk otobusle gelıyorum.arkadasın amelıyata kacta gırecek.12-1 gıbı ben bursada olurum.metro bıze yakın buraya sabah 09 da araba var sanırım yetısırım 9 arabasına.bırde burak yıldız ve ıbrahım cecen ın kan grubuda b pozıtıf profıllerınde telefon numaraları var.sımdı wc ye dıye kalkmıstım hadı bıde sıgara ıceyım deyıp baktım yazını gordum.ıstersen karacabeyden 2-3 kısıde ayarlayabılırım.bursadakı arkadaslarada msj atıcam sımdı kan grubu uyanları yonlendırmeye calısıcam.

Hamzacım bende personele bilgi verdim gelmek isteyen olurda işletmeden izin alabilirlerse yönlendiricem sana. Geçmiş olsun.

sağolun abilerim inegölden bursaya gidince hastaneye işler iki kat dahazor gidiyor bizim için yardımcı olursanız sevaba gireriz...

:bounce:Hamza Kardeş 0+ Benim,Allah şifa versin.Eskişehir'i ve Söğüt alan gibi uzun geziler için bu hafta sonu hava soğuk ve bulutlu;öncesinde Davut Emrem sen Huzur evi lafı ediyordun araştırmalarını Yapıp haftasonuna bize ne yapmamaız ve ne zaman nerede olmamız gerektiğini söyle:cat:...

:bounce:Hamza Kardeş 0+ Benim,Allah şifa versin.Eskişehir'i ve Söğüt alan gibi uzun geziler için bu hafta sonu hava soğuk ve bulutlu;öncesinde Davut Emrem sen Huzur evi lafı ediyordun araştırmalarını Yapıp haftasonuna bize ne yapmamaız ve ne zaman nerede olmamız gerektiğini söyle:cat:...
Söğütalanda baharda köy hayrı oluyor. Gökhanların köydeki gibi. Ama bu mevsimdede gidilmez değil.

Benim kanım B rh +...Numaram bilgilerimde yazıyor kanımı seve seve verebilirim..

bu aksam saat 730 da gelebıldım hamza bursaya.bu sabah kacta olursa olsun bosum ve dıkkaldırım cıvarında olacagım.bı alo dersen kosarım hemen kardesım.

Söğütalanda baharda köy hayrı oluyor. Gökhanların köydeki gibi. Ama bu mevsimdede gidilmez değil.

Allah şifa versin Hamza,Coşkun Baharda Hayırlar'dayız ve Mayısta'da Gönen'de şenliklerdeyiz Gönende'de benim akrabalarım bekliyor.Güneşli gösteren ilk hafta sonu tabii o Söğütalan mangal,mağara keyfini yapıcaz.Kışta olsa durmak yok yola devam."Yollarda ve gönüllerde görüşmek üzere"...

bursa mt dostları havanın yağışlı olamdığı her akşam ykm önünde kahvemizi yudumluyo oluyoruz bilginize :) forum sesizleşti ama her akşam ykm deyiz toplanma yeri olarak. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar