buluşalım. yarın denizliye gidecem. 15 ine kadar şehir dışındayım dönünce inşallah
Ok dostum ozaman gelince
buluşalım. yarın denizliye gidecem. 15 ine kadar şehir dışındayım dönünce inşallah
acil şifalar dilerim benim kan grubum ab rh+ uysaydı gelirdim kan vermeyearkadaşlar yarın bursa tıp fakültesinde ameliyat olacak olan bir arkdaşım için B RH + kana ihtiyaç var... kan grubu uyan arkadaşlarım benimle irtibata geçebilir mi. Lütfen özen gösterelim arkadaşlar bana bi msj atın caldırın iltibat numarasını atarım yol parası sıkıntısı olan arkadaşlarada yardım edebilirim
Söğütalanda baharda köy hayrı oluyor. Gökhanların köydeki gibi. Ama bu mevsimdede gidilmez değil.:bounce:Hamza Kardeş 0+ Benim,Allah şifa versin.Eskişehir'i ve Söğüt alan gibi uzun geziler için bu hafta sonu hava soğuk ve bulutlu;öncesinde Davut Emrem sen Huzur evi lafı ediyordun araştırmalarını Yapıp haftasonuna bize ne yapmamaız ve ne zaman nerede olmamız gerektiğini söyle:cat:...
arkadaşlar yarın bursa tıp fakültesinde ameliyat olacak olan bir arkdaşım için B RH + kana ihtiyaç var... kan grubu uyan arkadaşlarım benimle irtibata geçebilir mi. Lütfen özen gösterelim arkadaşlar bana bi msj atın caldırın iltibat numarasını atarım yol parası sıkıntısı olan arkadaşlarada yardım edebilirim
Söğütalanda baharda köy hayrı oluyor. Gökhanların köydeki gibi. Ama bu mevsimdede gidilmez değil.