[Bursa - MT]

Merhaba arkadaşlar ismim coşkun. Aranıza yeni katıldım. En kısa zamanda görüşmek tanışmak ümidi ile.
ahaa bi çömez gelmiş hoşgeldin kardeş, biraz tanıyak seni, yaş kaç, memleket nire, rüzgara karşı kaç basıyon, he birde
ismim coşkun demişsin hangi coşkun gazman coşkunmu.....?:pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------

cen giz abi bize kuzu çevirme yap :D
baba bana top al .... ali topu tut, tut ali tut ,gibi olmuş..:)

ahaa bi çömez gelmiş hoşgeldin kardeş, biraz tanıyak seni, yaş kaç, memleket nire, rüzgara karşı kaç basıyon, he birde
ismim coşkun demişsin hangi coşkun gazman coşkunmu.....?:pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:51 ----------

baba bana top al .... ali topu tut, tut ali tut ,gibi olmuş..:)
Eskileri fazla okuyamadım ama şu motoru satmaya çalışan ihtiyar senmisin.:queen: E zamanıdır be. Genelde her koşulda basarım, bayıra karşı, bayır aşşağı, memlekete karşı, rüzgara karşı olmasının bir önemi yok. Evet ismim coşkun. Hani şu filmlerdeki Coşkun'un Bursa şubesi...:queen: Son gülen iyi güler.:king:

Eskileri fazla okuyamadım ama şu motoru satmaya çalışan ihtiyar senmisin.:queen: E zamanıdır be. Genelde her koşulda basarım, bayıra karşı, bayır aşşağı, memlekete karşı, rüzgara karşı olmasının bir önemi yok. Evet ismim coşkun. Hani şu filmlerdeki Coşkun'un Bursa şubesi...:queen: Son gülen iyi güler.:king:
one len her koşulda felan keçi boynuzumu yedin yoksam. dikkat et bazen aksi tesir yapıyomuş. muhahaha....

hatırlarsın bu ihtiyar seni zorlayıp 130 u görmüştür. ayvalık dönüşü
200cc. ye karşı 125 cc. nabeeeeer.. senin yaş kırkbeş olunca. 45. km yi görebilcenmi bakem genç...:cherry:

:bounce:Seyyah kardeş elbet bir gün buluşuruz sıkıntı yok.Bu arada toplantı ardından bir şehir turu yaparız.Güzergahı orada çeviririz:cat:

30 kasım cuma 19:00 Kurter kafe de toplanma...

1-n_tuncak
2-Feromen
3- Kayariki
4-Beyazatlı
6-Coşkun
7-Gökhan cbr muhtemelen +1 nişanlısı
8-Blue_dolunay-Zeko
9-Desperadox-Pınar
10-Davut Emre Cin

Sedici, kirlisakal16, DALGIC800 Arkadaşlar Çok Güzel Bir Gece Oldu Teşekkür Ederim Beni Kırmadınız ve Geldiğiniz İçin. :) Denize Karşı Türk Kahvesi Eşliğinde Güzeldi Ya :) (Ekmek Pişti Pişti hadi yetişin :) )

Haktan haala atar gider bi sayıyla yenildik dedirtmem dedin 46 sayı oldu fark haalaaa atar gider :D

Agalar bize de bekleriz sizin deniziniz varsa bizim dağ yolumuz var :p ama ben acıktım mı yine gelirim arada narlıya :thumleft:

:D Aynen öyle oldu valla ya :D neyse gönüllerde görüşmek üzere dostlarım brotherslerim :) en kısa zamanda replay :)

aynen aniden çıkıyorlar adamın yüreğini ağzına getiriyorlar ya :) korkudan değilde birden çıkınca biraz ürküyor tabi insan :)

30 kasım cuma 19:00 Kurter kafe de toplanma...

1-n_tuncak
2-Feromen
3- Kayariki
4-Beyazatlı
6-Coşkun
7-Gökhan cbr muhtemelen +1 nişanlısı
8-Blue_dolunay-Zeko
9-Desperadox-Pınar
10-Davut Emre Cin[/I][/B][/QUOTE]
Hava durumu gök gürültülü sağnak yağışlı diyor. Sıkıntı yok ama araçlada gelebiliriz.

çevırırız paşamm bahar gelsın hele..

bugun sıcak ve guzel bır hava var tam gezmelık.. oğleden sonra varmı teker çevırebılecek arkadaş..

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:32 ----------

yarın sabah istanbuldayım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar