[Bursa - MT]

Ercan abi :) Şu Barış Kafenin bi google mapsını atıverde :) zahmet olmazsa :) karıştırmıyak :)

Olum portekizdeki barış kafe çıkar yine o bak emin misin :D

yapabılecegım bısey var ıse bılgılendır ercan kardesım.az evvel vıdeoyu ızledımde koptum resmen ama bu saka bızde yapılsa bu sekıl olmaz sanırım.

Saolasın abi sıkıntı olursa danışırım düşünmen yeter ;) Videoya gelirsek bize olsa o kızı paralarlar orda :D

Merhaba arkadaşlar ismim coşkun. Aranıza yeni katıldım. En kısa zamanda görüşmek tanışmak ümidi ile.

@Batuhan kardeş benim Hyo'ya Beyin bulabilirmiyiz ya var mı tanıdık felan ucuza kapatabileceğimiz şekilde? :D

Barış kafenin yeri . Umarım doğru yapmışımdır bu sefer :D

Ulen okadar uraştım yinedfe linkle koyamadım ya şuraya yazıklar olsun be :) Alın size resim Kent meydanından barış kafeye.

Bizim evi buldum burdan dfgbdfgh abi bu aksam bulusma var mi biri yazarsa cok super olur okul cikisi baris kafenin yerini bilmesemde gelebilirim :D

Bu hafta yokmuş toplantı arkadaşlar haftaya ve ondan sonra 2 haftada bir çarşamba. :) isteyenler bu aksam buyursun Gemlik'e gelsin çay kahve yaparız :)

30 kasım 19:00 Kurter kafe de toplanma
1-n_tuncak
2-Kayariki
3-Feromen
4-Beyazatlı
6-Coşkun

30 kasım cuma 19:00 Kurter kafe de toplanma...
1-n_tuncak
2-Kayariki
3-Feromen
4-Beyazatlı
6-Coşkun
7-Gökhan cbr muhtemelen +1 nişanlısı

geç kaldım bıraz ama :D gezı fena oldu be.. kaptanımız özcan abıye tşkler medenıyetler ıttıfakı kurdu resmen.. herkes bı yumuşadı yanı :D

yemekler hala dışlerımın arasında yıyıp yıyıp duruyomm :D

resımler ne ış anlamadım heryerde farklı yayınlanmışlar.. bı araya getırelım yokmu bılgısayar ışlerınden anlayan bı kahraman (ercan abı sen bılgı ışlemcıydınyavv ama sen motor tamır ettırmekden fırsat bulamassın ılgılenmeye neyse) :)

bı sonrakı menum testı kebabııı.. şimdıden soleyım. zıyafete katılmak ısteyen yazsın adını son dk kedı gıbı dolaşmayın arkadaş :D

geç kaldım bıraz ama :D gezı fena oldu be.. kaptanımız özcan abıye tşkler medenıyetler ıttıfakı kurdu resmen.. herkes bı yumuşadı yanı :D

yemekler hala dışlerımın arasında yıyıp yıyıp duruyomm :D

resımler ne ış anlamadım heryerde farklı yayınlanmışlar.. bı araya getırelım yokmu bılgısayar ışlerınden anlayan bı kahraman (ercan abı sen bılgı ışlemcıydınyavv ama sen motor tamır ettırmekden fırsat bulamassın ılgılenmeye neyse) :)

bı sonrakı menum testı kebabııı.. şimdıden soleyım. zıyafete katılmak ısteyen yazsın adını son dk kedı gıbı dolaşmayın arkadaş :D

Abi sen bilgisayarcı değilmiydin :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar