[Bursa - MT]

uğurlama

hayırdır ne işin var istanbulda...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:11 ----------

Abilerim ablalarım kardeşlerim inegölden ve bursadan birkaç arkadaşımız askere gidicekler onlara güzel bir eğlence uğurlama helalleşme töreni yapalım ne dersiniz...

Son düzenleme:
bursadakini bilmiyorumson gezimizde tanışmıştık söylemişti bir arkadaş ama inegöldeki belli olur olmaz yazarım 10 12 gibi bişey demişti arkadaş

İşyerimden arkadaşlarla kurduğumuz bir takımımız var. Yarın akşam bowling turnuvası var, bana şans dileyin,dua edin arkadaşlar.

30 kasım cuma 19:00 Kurter kafe de toplanma...

1-n_tuncak
2-Feromen
3- Kayariki
4-Beyazatlı
6-Coşkun
7-Gökhan cbr muhtemelen +1 nişanlısı
8-Blue_dolunay-Zeko
9-Desperadox-Pınar
10-Davut Emre Cin
[/QUOTE]

:bounce:Bulutları uzaklaştırırken dolunayı gösteren lodos,penceremden denizin yakamoz manzarasını seyrime sunarken,yağmur ihtimalinide ötelere bırakıyordu.(Edebi şiirsel ve bir o kadar şahsımca olan meteroloji tahmini,yarın görüşmek üzere).:cat:[/I][/B]

30 kasım cuma 19:00 Kurter kafe de toplanma...

1-n_tuncak
2-Feromen
3- Kayariki
4-Beyazatlı
6-Coşkun
7-Gökhan cbr muhtemelen +1 nişanlısı
8-Blue_dolunay-Zeko
9-Desperadox-Pınar
10-Davut Emre Cin[/I][/B]
Hava durumu gök gürültülü sağnak yağışlı diyor. Sıkıntı yok ama araçlada gelebiliriz.[/QUOTE]

:bounce:Cidden yine 4 teker kortej yapıcaz,ben alıyorum Zekoyu Pınarı geliyorum,bandanamda tam tekmil yanımda...:cat:

Ya arkadaşlar ramazan bayramında arkadaşlarla artvine gitmeyi planlıyoruz ama 125 cc onca yolu o sıcakta yermi bilemiyorum . SOnuçta uzunca bir kısmı otoban ve 90 -120 arası . Bu süratte uzun zaman gitmek 125 cc motorun yiceği nanemi dersiniz? Üstadlar deneyimliler bi fikir ederse sevinirim :)

Ya adamlar ybr ile dünya turuna çıkıyor elbet buda gider ama insan tırsıyo :D Deneyimi olanlardan bi görüş almak istiyor :).

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar