[Bursa - MT]

ben bir motor ayarlarsam benim motoru sana veririm onunla gelirsin

Eyvallah abi sölemen yeter . En yakın zamanda yaptırıcam ama olmucak bursa mt böle bu enerji patlamasını yaşarken yaya kalmak kötü.

Kamp olayına gelince kirazlı yaylada şömineli bir mekan var korunaklı gayet güzel dfuruyorsa oraya az kişi bir kamp atabiliriz sıcak sıcak :D

Arkadaşlar, foto ve yorumları göreyim derken beynim döndü şerefsizim..
Şunları tek bünyede toplayacak bir delikanlı yok mu? Dün gece Facebook'da 500 bin kişi
ekleştik, her profilden başka fotoğraf çıkınca oryantasyonum bozuldu..

Serdar abi fotoğraflarin geneli burada http://www.motosiklet.net/forum/etk...ri/110151-bursa-mt-1-koyyenice-festivali.html

Face dekilein kalabalık olmasının sebebi ise bunların arasına kişisel olanların da eklenmesi. Tabii ki yanlış bişey değil bu bence. Herkesin kendi İş,okul, komşu,vs. arkadaş çevresi de var. Onlar da yorum ve beğenilerini o yönde yapacaklardır.

Serdar abi fotoğraflarin geneli burada http://www.motosiklet.net/forum/etk...ri/110151-bursa-mt-1-koyyenice-festivali.html

Face dekilein kalabalık olmasının sebebi ise bunların arasına kişisel olanların da eklenmesi. Tabii ki yanlış bişey değil bu bence. Herkesin kendi İş,okul, komşu,vs. arkadaş çevresi de var. Onlar da yorum ve beğenilerini o yönde yapacaklardır.

İşin şakası tabii. Bilakis çok memnun oldum, vesileyle arkadaşlar hakkında daha fazla bilgi sahibi olma imkanım oldu.
Fotoğrafların altındaki bazı diyaloglar da favorilerim arasına girdi ;o)

ercan kardesım motor nıye yatıyo anlamadım.parca,usta...halledelım.

Abi bekletiyorum saolasın . Ustam var parça sıkıntısıda yok sadece götürmüşken komple bakıma sokup muayenesinide yaptıracam.muanede bitti. bi kaçta değişiklik istiyodum. Bari dedim hazır yatarken ödemelerimi dengeliyeyim :)

:bounce:Yuh yani Tunga Özcan'ın ısrarlarına rağmen gelmedim ben o geziye ama bana uyan her geziye gelirim diyede söyledim.Zaman,mekan,gidilecek gezilecek yer uyarsa da tabiiki katılıcam(kaçıramazsınız gölge gibi çöktüm topiğe) oh ne iyi oldu önceden hep sorumluluk bendeydi,biz ayar yapıyorduk.Şimdi ise uyduğunda giderim uymadığı zamanlarda da oturur ya da kendi küçük grubumla gezerim.Kimseyide din,vatan haini ilan etmedim zaten banada düşmez.Alkol olayına gelince cola şişelerini resimlerde göstermeyin diyorum ve sende bunu ciddiye alıp cevap yazıyorsun öylemi...?:cyclopsan

:bounce:Bu arada Cuma akşamı 19:00 da Kurter kafede çay içmek için toplanıcaz gelenlere hicri takvim hediyemdir:cat:

Gelemeyenlerede hediye edermisiniz hocam... Bende istiycem...

fesbukumu açmış bulunuyorum http://www.facebook.com/oguzhansirvanli

dünya engelliler günü için okulumuzun düzenlediği etkinliğe davetlisiniz.

davetye.jpg

Grubumuz 33 oy ile 2 haftada 1 Çarşamba akşamları Barış Cafe de toplanma kararı almıştır. Tabii ki isteyen arkadaşlar istedikleri günde istedikleri yerde buluşabilirler. Saygılar,sevgiler...

Gelemeyenlerede hediye edermisiniz hocam... Bende istiycem...

30 kasım 19:00 Kurter kafe de toplanma
1-n_tuncak
2-Kayariki
3-Feromen
4-Beyazatlı

:bounce:OOoo Özgür kaptan sanada illa ulaştırırız,ancak yinede gelip kendin al bir yüzünü görelim unuttuk hatırlat derim...:cat:

yapabılecegım bısey var ıse bılgılendır ercan kardesım.az evvel vıdeoyu ızledımde koptum resmen ama bu saka bızde yapılsa bu sekıl olmaz sanırım.

work travel channel diye bir kanal var
Bu kanalda NAOS Nerde Sabah Orda Akşam diye bir program var çok güzel yerler geziyor bu hafta bursa ve cevresinde geziyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar