[Bursa - MT]

Kolalarda alkol falan yoktu hocam bu nasıl bir hayal gücü bilmiyorum ama bu şekilde söylemler yeni katılacak katılmayı düşünen insanların önünü keser yaşı küçük olanlar var velisinden izin alıp gelenler var onlar bize emanet o ailelerde buraya girip yazılanları okuyorlar bir kişi bir bira içti diye hepimizi birden alkolik sorumsuz kuralsız başı boş memleket sevgisi bilmeyen Allah Kuran bilmeyen diye ilan etmek kul hakkına girer herkeskola içti rastgele şişelerden ve öyle birşey yok.Gurubu yıpratıcı çalışmalardan herkes uzak dursun fikrini kendine saklasın.Kapımız herkese açık ordada bu dile getirildi.Katılmak istediğinizi biliyorum kapımız sizede açık tüm olanlara rağmen zeko gökhan harika insanlar gruba emek vermiş smsler atmış renkli insanlar ben onlarıda yanımızda görmek isterdim.İstiyorum.Birsonraki gezimiz 30 değil 40 olması 50 olması dileğiyle.Yeni katılacak arkadaşlar bu yazılardan etkilenmesinler lütfen herkes on numara insanlar ben gördüm herkes gördü keşke gelmek isteyen herkes gelip onlarda görselerdi.

:bounce:Yuh yani Tunga Özcan'ın ısrarlarına rağmen gelmedim ben o geziye ama bana uyan her geziye gelirim diyede söyledim.Zaman,mekan,gidilecek gezilecek yer uyarsa da tabiiki katılıcam(kaçıramazsınız gölge gibi çöktüm topiğe) oh ne iyi oldu önceden hep sorumluluk bendeydi,biz ayar yapıyorduk.Şimdi ise uyduğunda giderim uymadığı zamanlarda da oturur ya da kendi küçük grubumla gezerim.Kimseyide din,vatan haini ilan etmedim zaten banada düşmez.Alkol olayına gelince cola şişelerini resimlerde göstermeyin diyorum ve sende bunu ciddiye alıp cevap yazıyorsun öylemi...?:cyclopsan

:bounce:Bu arada Cuma akşamı 19:00 da Kurter kafede çay içmek için toplanıcaz gelenlere hicri takvim hediyemdir:cat:

s.a herkeze ilk öncelikle iyi akşamlar dili yorum su uctuyu gezmek istiyorsanız ben Bursa Mustafa Kemal Paşada oturuyorum ister seniz ben size yardımcı olurum ayrıca su uctu ve tümbüldek kaplıcalarıda var orasıda güzelbiyer iki side aynı ğüzergah üzerinde yoldada sıkıntıyok asfalt....

Memnun oluruz Karabulut61.
Suuçtu güzergahını bize Mesut abi hazırlayacak. O kim mi? :) Opet te prensesiyle birlikte bize katılan CBF 1000 li abi :)
Bu hafta da yol yapıcaz,hemde çok güzel bir yol.
Mangal tabii ki yanacak :)

Sadece sana mı inat abi :D Ben neyleyim kan ağlıyorum kannnnn . Bu kapitalist düzene lanet olsun ulennn :(

Benim motor arızalı ya yapın tabi Özcan abiiii inadına yapın :)

Sadece sana mı inat abi :D Ben neyleyim kan ağlıyorum kannnnn . Bu kapitalist düzene lanet olsun ulennn :(

Ben nabayım be abi pazar pazar her pazar sabah 08 16 işe git çalış nabam ben heeeeeee :queen: :pr: :salut: :santa: Ben verem size benim motoru benim yerimede gezin olmadı madem ben gidemiyom motorum gitsin o sevinsin :D

özcan abi yetmiyor ya bir gün bana cumartesi 6da cıkıyorum işten gece cıkıp kamp atsak pazar arkadaşlar gelse olmazmı kamplı organizasyon falan yapalım yeter ama artık ya...
Mehmet abi yaptıralım senin şu motoru kamyon bulup inegöle getirelim ayarlarız ustanın iyisi pazarlığın iyisi :)

:bounce:Yuh yani Tunga Özcan'ın ısrarlarına rağmen gelmedim ben o geziye ama bana uyan her geziye gelirim diyede söyledim.Zaman,mekan,gidilecek gezilecek yer uyarsa da tabiiki katılıcam(kaçıramazsınız gölge gibi çöktüm topiğe) oh ne iyi oldu önceden hep sorumluluk bendeydi,biz ayar yapıyorduk.Şimdi ise uyduğunda giderim uymadığı zamanlarda da oturur ya da kendi küçük grubumla gezerim.Kimseyide din,vatan haini ilan etmedim zaten banada düşmez.Alkol olayına gelince cola şişelerini resimlerde göstermeyin diyorum ve sende bunu ciddiye alıp cevap yazıyorsun öylemi...?:cyclopsan

:bounce:Bu arada Cuma akşamı 19:00 da Kurter kafede çay içmek için toplanıcaz gelenlere hicri takvim hediyemdir:cat:
Yanlis anlama olmus o zaman ozur dilerim

Hehe süpermiş :D o eşek sarı olsaymış tadından yenmez :)

Hamza bugün zaten mehmetle getirdik motoru koydum garaja uslu uslu duruyor. 50 50 geldik ama aynanın biri anyaya biri konyaya bakıyor. hatim indirdim 50 yi görünce :) bugün karakola da resimleri çektik verdik bakalım inş. olumlu sonuç alırız mobesa sonuçlarından ... :) kaza anı cd'si hazır bekliyor bi yere gönderceklermiş ama 3 polis gördüm karakolda 3 üde farklı telden çalıyor... cepten yaptırcam artık olmazsa ..

Arkadaşlar, foto ve yorumları göreyim derken beynim döndü şerefsizim..
Şunları tek bünyede toplayacak bir delikanlı yok mu? Dün gece Facebook'da 500 bin kişi
ekleştik, her profilden başka fotoğraf çıkınca oryantasyonum bozuldu..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar