[Bursa - MT]

değerlendirilebilecek mekanlar -2
Mustafakemalpaşa Su uçtu şelalasi
600294_10152295822855296_1511475576_n.jpg

ahahahaa çok iyisiniz laa :D

Madv, geçenlerde başka biyer söylüyordun sanırım, şu an arayamıyacağım geçmiş sayfalarda. Orası neresiydi?

Logo ve yeni şarkımız harika :D klipte çekelim bunla hehehe :D

Su uçtuda harika bir yer . şelalenin orda yayılmasak bile oraya varmadan alabalık tesislerine giden yol üzerinde harika piknik yerleri var . Birgün eski yoldan gidip kaptanla rota belirleyebiliriz aslında :) Eski yol başlı başına harika zaten .

Longoz ormanı ise hakkatten görülmeye değer ama onu yza saklamakta fayda var oranın su seviyesi değişken diye biliyorum mevsimsel git geller falan oluyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Bu mevsimlerde ne haldedir araştırmak lazım. Ben bi bakim telefonlaşayım :)

Logo ve yeni şarkımız harika :D klipte çekelim bunla hehehe :D

Su uçtuda harika bir yer . şelalenin orda yayılmasak bile oraya varmadan alabalık tesislerine giden yol üzerinde harika piknik yerleri var . Birgün eski yoldan gidip kaptanla rota belirleyebiliriz aslında :) Eski yol başlı başına harika zaten .

Longoz ormanı ise hakkatten görülmeye değer ama onu yza saklamakta fayda var oranın su seviyesi değişken diye biliyorum mevsimsel git geller falan oluyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Bu mevsimlerde ne haldedir araştırmak lazım. Ben bi bakim telefonlaşayım :)
Bir kere ybr'yle gideyim dedim ama kum fazla izin vermedi.Çok güzel bir yer.kros yapmak için çok güzel etaplar var resmen.Aynen yazlık iş çünkü Karacabey'in rüzgarları bitmiyor şu an dondurucu bir soğuklukla birlikte esiyor rüzgar misal.

Rüzgar çok önemli değilde (kısmen ) kum zemin olayı varsa bir çok motor için sakat durum. Şöyle olabilir dibine kadar gidilebildiği kadar gidilip motorları park ettikten sonra yaya devam edilir. Tabi önce parkuru bi gidip görmek gerek :D

Rüzgar çok önemli değilde (kısmen ) kum zemin olayı varsa bir çok motor için sakat durum. Şöyle olabilir dibine kadar gidilebildiği kadar gidilip motorları park ettikten sonra yaya devam edilir. Tabi önce parkuru bi gidip görmek gerek :D
Muhtemelen dediğin gibi yaya devam ederiz ama yaz gele hele sizde misafirim olursunuz ki Karacabey boğaz bir gezide bitirilebilecek bir yer değil.Croslanasım geliyor bazen.:)

Hiçte bile o yolları ss ile yardırdığım için aksine ss çi duruşumla gurur duyuyorum . Ama olmadı bi cross alırız :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar