ahahahaa çok iyisiniz laa![]()
Madv, geçenlerde başka biyer söylüyordun sanırım, şu an arayamıyacağım geçmiş sayfalarda. Orası neresiydi?
Bir kere ybr'yle gideyim dedim ama kum fazla izin vermedi.Çok güzel bir yer.kros yapmak için çok güzel etaplar var resmen.Aynen yazlık iş çünkü Karacabey'in rüzgarları bitmiyor şu an dondurucu bir soğuklukla birlikte esiyor rüzgar misal.Logo ve yeni şarkımız harikaklipte çekelim bunla hehehe
![]()
Su uçtuda harika bir yer . şelalenin orda yayılmasak bile oraya varmadan alabalık tesislerine giden yol üzerinde harika piknik yerleri var . Birgün eski yoldan gidip kaptanla rota belirleyebiliriz aslındaEski yol başlı başına harika zaten .
Longoz ormanı ise hakkatten görülmeye değer ama onu yza saklamakta fayda var oranın su seviyesi değişken diye biliyorum mevsimsel git geller falan oluyor sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Bu mevsimlerde ne haldedir araştırmak lazım. Ben bi bakim telefonlaşayım![]()
Muhtemelen dediğin gibi yaya devam ederiz ama yaz gele hele sizde misafirim olursunuz ki Karacabey boğaz bir gezide bitirilebilecek bir yer değil.Croslanasım geliyor bazen.Rüzgar çok önemli değilde (kısmen ) kum zemin olayı varsa bir çok motor için sakat durum. Şöyle olabilir dibine kadar gidilebildiği kadar gidilip motorları park ettikten sonra yaya devam edilir. Tabi önce parkuru bi gidip görmek gerek![]()
Herkes birgün crossçu olacak.Doğacıyık ne yapak.Son gezide kendimi terk edilmiş hissettim crosslar tepede kaybolurken.Ha illa cross alin diyosunuz yani
Hiçte bile o yolları ss ile yardırdığım için aksine ss çi duruşumla gurur duyuyorum . Ama olmadı bi cross alırız![]()
değerlendirilebilecek mekanlar -2
Mustafakemalpaşa Su uçtu şelalasi
http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/600294_10152295822855296_1511475576_n.jpg
rakıya gelen zamdan şelale de etkilenmiş gibi görünüyor yoksa %40 felan olurduselalede yuzdeyirmioraninda raki var galiba beyazlamis![]()