Listeye eklendim. Malum havaların soğumasıyla umarım geç saatlere kalınmaz. Bu sene kanımmı çekildi ne donuyorum sanki bu havada.::stretche Çok fazla kanda vermiyorum aslında, yılda iki defa. Birde eşim pazar gecesi işe gideceğinden erken dönmem gerekiyor. Olmadı sonlara doğru ben kaçarım.:bounce:Logo logo,logo,sadece bir amblem ve bu daha önce kararlaştırıldı,neredeyse 1 ay kadar oluşum evresinde arkadaşımız ter döktü,gerekli yerlere sunuldu bence uzatmaya ya da her şeyi değişip sil baştan almaya gerek yok.Zira önemli olan kişiliktir,şahsiyettir...Yinede toplandığımız ilk fırsatta bunun kararını yüzyüze veririz,ancak ben her zaman buraya yazan arkadaşlar ile bunları yüzyüze konuşmak taraftarıyım,Du hast kardeşim,güzel arkadaşım dilerse Gökhanın logosunu biraz daha proflaştırıp bize sunabilir ancak yeni bir logo bazılarınında dediği gibi bu saatten sonra asla olmamalı(Yo yo yo Logo yo Mt Bursa her yerde:cat...
18/11/2012 Pazar Gemlik-İznik-Orhangazi gezisi...
Buluşma yeri 11:30 Kent Meydanı
1-Muyat-Sanem (Belki)
2-Nevin Hoca-Zeko
3-Beyaz atlı aAykut(O tarafı bilen ve gezdirecek olan arkadaş)
4-Kayariki
5-(Hadi millet kalkın oturmayamı geldik,Gökhanım hayde)?
6-Search Coşkun:lus1::
7-(Köfteci Yusuf ve göl manzarası eşliğinde ekmek kadayıfı köfteler Hadi Salcano umarım annecin iyidir.Hayde?
8-.Ve bütün mahalle haydee gidelum hayde...(Bir rivayete göre Göl etrafında 270 derece dönüp dilek tutanların dileği 27 saatte gerçekleşiyor haydeee.. .):sunny:
:rendeer:Bu arada Bu güzel site sayesinde çok tatlı ve harika kapalı yeni bir grup oluşumunu en yakın zamanda sizlere sunucaz teşekkürler Türkiye'nin en mükemmel Motosiklet sitesi,burayıda hiçbir zaman bırakmayacağız:rendeer:
Daha öncede yazdım.
-Kimsenin tekerine comak sokma gibi derdim olmadı. Tamamen iyi niyetle yardımcı olmaktı amaç.
-Bizde o niyetle anladık, karşıladık
-Sizler daha önceki logoyu seçmişsiniz. Fakat olmayan seçenekler arasından seçmişsiniz.
-En az 7 logo çalışması vardı.
-Ne ile karşılaştırarak seçtiniz onu anlamadım.
-Önceki sayfalara bakmamışşın sanırım. Birçok arkadaş kendi yaptığı çalışmasını koyarak karşılaştırma yapıldı.
-Tamam beğenilir beğenilmez orası ayrı konu.
-Muhakkak doğrudur.
-Kısıtlı davranmakta ki amaç ne?
-Neyin kısıtı arkadaşım. Bir amaçta varsa burada birlik beraberlik içerisinde sonuca ulaşmak.
-Kimseye zorla beğendirme durumu yok.
-Emeğine sağlık. Önceki sayfalarda uğraşanlar gibi sende uğraşmışsın.
-Fakat beğenilmeyen bir şeyin kabul görme olabilitesi nedir onu anlamış değilim.
-Beğenilmeyen derken, yapım aşamasına gelinen logodan bahsediyorsan, oldukça beğeni topladı ve kabul gördü.
-Tek seçenekli oylama yapmışsınız.
-Üstteki satırlarda cevabı var. Bknz cevap2-3
-Önünüze set çekiyorsunuz. Neyin acelesi ki bu?
-Uzattıkça kabak tadı veriyor, onun acelesi.
-Önceki konulara bakıldığında oylama bile yapılmamış adam gibi.
-Bakmak ile görmek arasındaki fark.
-Fevri kararlar veriliyor.
-Logo konusundan daha öncelikli konular var
-Biliyoruz öncelikli konuları ve aradan birini çıkartma telaşındayız.
Arkadaşım;
Şimdiye kadar bu sitede kimse ile tartışmadım. Bunuda bir tartışma olarak saymıyorum ve sorularına cevap niteliğinde yazıyorum. Herkezin yaptığı çalışmalarda seninde dahil emeğine sağlık. Seninde iyi niyetle bize yaklaştığının farkındayız. Bir çok arkadaş logonu beğendi. Bende beğendim diyemiyecem iş yerindeki pc den yazdığım için bazı içerikler yazılımdan dolayı kısıtlı olduğundan açılmıyor. Ama eminimki güzel bir çalışma olmuştur.
Her yazılanı üzerine alınmamanı tavsiye ederim. (Ben öyle yaptığımdan hiç bir tartışmaya aktif olarak katılmadım.) Yoksa çatışmaların çıkmasına neden olmakla birlikte ve kendini yangının orta yerinde buluverirsin. Yaşım 31. Benden büyüksen kardeş, küçüksen abi tavsiyesi olarak al.
burası bir forum herkesin kendi görüşü var... kendimize ait bağımsız bir grup kurabiliriz benim düşüncem... hangi bayrağa hizmet ettiği belli olmayanlara da diyecek sözüm yok...
kendine ait gurubunu kur ozmn git kendi bayrağına hizmet etburası bir forum herkesin kendi görüşü var... kendimize ait bağımsız bir grup kurabiliriz benim düşüncem... hangi bayrağa hizmet ettiği belli olmayanlara da diyecek sözüm yok...
du hast kımdır?kudreti nedir?neler yapabilir?