Benim fikrim bence önemli ama bir önceki logo seçim aşamasını tamamlamıştık ve bunu yaparken seçtiğimiz logoda sade basılabilir her arka fona uyucak gerekirsen 2-3 renk nakış olarak işlene bilecek reklamcı tasarımcısı AR-GE si yapılabilecek bir logo seçildi.
benim fikrim turuncu veya sarı flaşörlü yeleklere basılacak bir logo, depo üzerine gelicek bir logo, arka teker kaidesine gelicek bir logo tasarımıydı...
hepsi bir olsun dendi oylama yapılarak özellikle mont veya cep üstü için kullanılacak istenirse depo üzeri yapışkanı olabilecek bir logo oylandı seçildi.
Yanlış anlaşılmak istemem ama herkesin hikrini beyan etmesini isterim...
Görünce acıkcası hoppala dedim içimden, yeni bir oylama yaptık senin yeni tasarımın secildi, isim işlenmesi basılacak yer seçim işine geldi çat başka bir arkadaşımız (misal ben) yeni daha güzel herkesi şaşırtacak bir tasarım yaptım herşeyi senin emeklerini bir kenarıya atılıp seçimin değiştirilmesi bana etik gelmedi...
ama hala aynı fikirdeyim ceket için ayrı depo ve kadro için ayrı loğolar seçilmesi taraftarıyım ki bu tasarımlar hatıra olarak kalması amaçlanarak profesyonellere parasıyla yaptırılmayan bir iş olmuştur...
Ceket için ayrı depo için ayrı logolar oylanırsa depo sütünde kullanılmak için oyumu alırsın (Ama kullanmaya bilirim cross sadeliği gerekli) onun dişinda ben yeni bir oylama yapılmasını istemiyorum 6-7 arkadaşın zaten kendi tasarımı vardı bende ufak tefek bişeyler yapar kendi logomu kullanırım...
DuHast arkadaşım bilgisayar ortamındaki grafik başarın güzel web tasarımı gibi konularla ilgileniyorsan yada ilgilenip para kazanmak istersen ortak bişeyler yapabiliriz kodlar benden görsel ve iş senden olmak şartı ile ilgilenirsen iletişim kuralım...
Ercanım aslında bende katılıyorum sana eğer yeni bir grup kuracaksak bunun ismini de koymalıyız mt bursa doğru bu siteye ait olabilir ama yeni bir isim de bulunabilir ve logo site bu isimle açılır ve tamamen bağımsız ayrı bir grup olabiliriz...
yeni bi gurup istiyorsan mt yi basamak olarak kullanmabaşlangıç olarak facede bir grup kurabiliriz![]()
hepınıze coktesekkurler.son durum olarak halen ıstanbuldayım annem cuma gunu 8 saat suren bı amelıyat gecırdı.pazar gunu yogun bakımdan cıktı.salı yanı bugun taburcu oldu.sımdılık 3 ay gıbı bır sure burda yanı ıstanbulda (hastane ev arası 200mt cıvarı) kalacak.tetkıkler,tedavi surecı vs vs vs.bende persembe gunu k.beye donucem sanırım.(pazar gunude kayıncom kız kacırıp bıze geldı zıra,onun nıkahını yaptırmak ıcın persembe cuma kbeyde olucam)bunca kesmekesın ıcınde fırsat buldugum sure ıcerısınde buradan takıp edecegım yada etmek ıstıyorum.maalesef pazar gunkı aktıvıteye katılamayacagım.belkıde uzunca bır sure katılamayabılırım.ayrıca hamza kardesıme ve sevgılı dostum cengıze arayıp halhatır sormaları benı bu sıkıntılı gunlerımde pek bı duygulandırdı.nevın hocam karayıkı,pınar ablam,ercan kardesım,gökhan kardesım espınole mehmet abım search sımdı aklıma gelenler ısmını yazamadıgım dostlarım benı bu zor gunlerımde destek oldugunuzu bılmek ve onu hıssetmek ne guzel.canlarım cok cok sagolun.ıyıkı varsınız.hepınıze kazasız belasız surusler dılıyorum.allah tekerınızı duz bastırsın.sevgı,saygı,ve muhabbetle kalın.:bounce:Logo logo,logo,sadece bir amblem ve bu daha önce kararlaştırıldı,neredeyse 1 ay kadar oluşum evresinde arkadaşımız ter döktü,gerekli yerlere sunuldu bence uzatmaya ya da her şeyi değişip sil baştan almaya gerek yok.Zira önemli olan kişiliktir,şahsiyettir...Yinede toplandığımız ilk fırsatta bunun kararını yüzyüze veririz,ancak ben her zaman buraya yazan arkadaşlar ile bunları yüzyüze konuşmak taraftarıyım,Du hast kardeşim,güzel arkadaşım dilerse Gökhanın logosunu biraz daha proflaştırıp bize sunabilir ancak yeni bir logo bazılarınında dediği gibi bu saatten sonra asla olmamalı(Yo yo yo Logo yo Mt Bursa her yerde:cat...
18/11/2012 Pazar Gemlik-İznik-Orhangazi gezisi...
Buluşma yeri 11:30 Kent Meydanı
1-Muyat-Sanem (Belki)
2-Nevin Hoca-Zeko
3-Beyaz atlı aAykut(O tarafı bilen ve gezdirecek olan arkadaş)
4-Kayariki
5-(Hadi millet kalkın oturmayamı geldik,Gökhanım hayde)?
6-(Asla bilmedik yerlere girilmeyecek,kaptanım Search Coşkun haydeee)?
7-(Köfteci Yusuf ve göl manzarası eşliğinde ekmek kadayıfı köfteler Hadi Salcano umarım annecin iyidir.Hayde?
8-.Ve bütün mahalle haydee gidelum hayde...(Bir rivayete göre Göl etrafında 270 derece dönüp dilek tutanların dileği 27 saatte gerçekleşiyor haydeee.. .):sunny:
:rendeer:Bu arada Bu güzel site sayesinde çok tatlı ve harika kapalı yeni bir grup oluşumunu en yakın zamanda sizlere sunucaz teşekkürler Türkiye'nin en mükemmel Motosiklet sitesi,burayıda hiçbir zaman bırakmayacağız:rendeer: