yarınkı toplantıya maalesef katılamayacagım arkadaslar.valıdeyı ıstanbula getırdım bugun.cuma amelıyata gırecek sanırım uzun sure gezı ve toplantılara katılamayacagım.zira zorlu bır surec benı beklıyor olacak.
hamza kardesım ınce dusuncen ıcın cok sagol emın ol aklımda olacaksın .benım valıde alzaımer hastası beyın pılı takıolacak.kan lazım olmaz sanırım olursada benım ve ablamın kanı uyuyo zaten b + pozıtıf.ayrıca grupta lazım olacak arkadas olursa arasın ben gece gunduz farketmez gelıp verebılırım. ercan tesekkurler kardesım saol varol.
yazdıklarım tamamen kendi uyguladığım şeyler fotodaki uygulama yapıla motorda benimhazırlamaya calıştığımız şey lütfen koplaya yapıştır olmasın sizden riçam ya okuyup işimize yarıyacaklar ayıklandıktan sonra olabilir.
direk teçrübelerinizden derledikleriniz olabilir...
bana mail yoluyla isteyip hazırladığınız konuları ulaştıra bilirsiniz...
derleme düzenleme işlemlerini ben yapabilirim eksik aşamadığım noktalarda paylaşım yaparız.
bir ricam daha olucak toplantıda da bu konuyu dile getirip maddeler halinde burada paylaşırsanız çok sevinirim ben ankara yolcusuyum katılamıyacağım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
benim aklıma gelen iki yöntem var
somunu boşluğundan daha geniş bir makkapla delmek ve arkaya yeni bir somun koyarak iki anahtarla sıkmak; burdaki civata öncekinden daha uzun olmalıdır...
yada yivli civatayla yalama olan somuna yeni bir yatak açılabilir yada tornocılardan yardım alabilirsiniz burada kullanılacak civata sıkma görevini yerine getirmek için daha kalın olmalıdır.
boşuna bi işlem yapmamk için kumpasla falan hassas ölçülerek çalışılmalı başkada bir çözüm gelmedi aklıma...
abi geçmiş olsun benim dedem de aynı şekilde çok zor bir hastalıkyarınkı toplantıya maalesef katılamayacagım arkadaslar.valıdeyı ıstanbula getırdım bugun.cuma amelıyata gırecek sanırım uzun sure gezı ve toplantılara katılamayacagım.zira zorlu bır surec benı beklıyor olacak.
çok geçmiş olsun abi allah acil şifalar versin-kan ihtiyacı inşallah gerek olmaz ama olduğu zamanda yakın akrabalarından en son ihtimal alıyorlar bilgin olsun arayıp çağıracak bir kaç kişi bul yine en kötü ihtimal içinyarınkı toplantıya maalesef katılamayacagım arkadaslar.valıdeyı ıstanbula getırdım bugun.cuma amelıyata gırecek sanırım uzun sure gezı ve toplantılara katılamayacagım.zira zorlu bır surec benı beklıyor olacak.
yarınkı toplantıya maalesef katılamayacagım arkadaslar.valıdeyı ıstanbula getırdım bugun.cuma amelıyata gırecek sanırım uzun sure gezı ve toplantılara katılamayacagım.zira zorlu bır surec benı beklıyor olacak.
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]