[Bursa - MT]

yarınkı toplantıya maalesef katılamayacagım arkadaslar.valıdeyı ıstanbula getırdım bugun.cuma amelıyata gırecek sanırım uzun sure gezı ve toplantılara katılamayacagım.zira zorlu bır surec benı beklıyor olacak.

kan faln lazım olur abi her hangi bişeye ihtiyacın olur mutlaka haber ver abi bisikletci dostlarımız var bişekilde yardımcı oluruz şimdiden şifalar allah yardımcınız olsun...

hamza kardesım ınce dusuncen ıcın cok sagol emın ol aklımda olacaksın .benım valıde alzaımer hastası beyın pılı takıolacak.kan lazım olmaz sanırım olursada benım ve ablamın kanı uyuyo zaten b + pozıtıf.ayrıca grupta lazım olacak arkadas olursa arasın ben gece gunduz farketmez gelıp verebılırım. ercan tesekkurler kardesım saol varol.

hamza kardesım ınce dusuncen ıcın cok sagol emın ol aklımda olacaksın .benım valıde alzaımer hastası beyın pılı takıolacak.kan lazım olmaz sanırım olursada benım ve ablamın kanı uyuyo zaten b + pozıtıf.ayrıca grupta lazım olacak arkadas olursa arasın ben gece gunduz farketmez gelıp verebılırım. ercan tesekkurler kardesım saol varol.

Abi benim kan grubum da b pozitif.Herhangi bir şekilde lazım olursa seve seve veririm.Geçmiş olsun..

hazırlamaya calıştığımız şey lütfen koplaya yapıştır olmasın sizden riçam ya okuyup işimize yarıyacaklar ayıklandıktan sonra olabilir.
direk teçrübelerinizden derledikleriniz olabilir...
bana mail yoluyla isteyip hazırladığınız konuları ulaştıra bilirsiniz...
derleme düzenleme işlemlerini ben yapabilirim eksik aşamadığım noktalarda paylaşım yaparız.
bir ricam daha olucak toplantıda da bu konuyu dile getirip maddeler halinde burada paylaşırsanız çok sevinirim ben ankara yolcusuyum katılamıyacağım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------

benim aklıma gelen iki yöntem var

somunu boşluğundan daha geniş bir makkapla delmek ve arkaya yeni bir somun koyarak iki anahtarla sıkmak; burdaki civata öncekinden daha uzun olmalıdır...

yada yivli civatayla yalama olan somuna yeni bir yatak açılabilir yada tornocılardan yardım alabilirsiniz burada kullanılacak civata sıkma görevini yerine getirmek için daha kalın olmalıdır.

boşuna bi işlem yapmamk için kumpasla falan hassas ölçülerek çalışılmalı başkada bir çözüm gelmedi aklıma...
yazdıklarım tamamen kendi uyguladığım şeyler fotodaki uygulama yapıla motorda benim:)koruma demirinin cıvatası gitti mesela oraya matkap girmiyor gidon yüzünden daha inceyle yapsak olur herhalde acaba motorların bu parçalarını neden yapıyorlar çok çabuk gidiyor ben evdede elimden geldiğince yaparım en son klima montajı yaptım 50 cm uzunluğundaki lokma koluyla sıktım m10 dübelleri hiçbişey olmadı ama motorda 15 cmlik lokma kolu bile fazla geliyor:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------

yarınkı toplantıya maalesef katılamayacagım arkadaslar.valıdeyı ıstanbula getırdım bugun.cuma amelıyata gırecek sanırım uzun sure gezı ve toplantılara katılamayacagım.zira zorlu bır surec benı beklıyor olacak.
abi geçmiş olsun benim dedem de aynı şekilde çok zor bir hastalık

çok geçmiş olsun abi allah acil şifalar versin-kan ihtiyacı inşallah gerek olmaz ama olduğu zamanda yakın akrabalarından en son ihtimal alıyorlar bilgin olsun arayıp çağıracak bir kaç kişi bul yine en kötü ihtimal için

Abi Allahtan Acil Sabir ve Sifalar dilerim.
ilginctir bende B pozitifim.
en kisa surede tanismak dileklerimle

Mutlu abi çok geçmiş olsun Allah şifalar versin bir yardımımız olacak olursa buradayız her türlü elimizden gelen yardımı edeceğimizden şüphen olmasın...

:bounce:Mutlu kardeş toplantıya gelememene üzüldüm ama önce sağlık ve ana hakkı tabiiki,Allah şifa versin anneciğine umarım başarılı bir ameliyat geçirir.Yoğunluğumdan dolayı siteyle fazla haşır neşir olamadım. Hamza araştırmalarına başlaman güzel bu arada Cengiz'le olan gezilerinizle siteyi biraz hareketlendirmişsiniz,tebrik ediyorum.:cat:.

:bounce:Evet bu akşam 19:00 Haftalık toplantımız için Kurter kafedeyiz:cat:...

:)
Ben isten gelirken 1Sarisin Bayan.
1-2erkek vardi ama Cafe onunde motor yoktu.
yan tarafta Cbr 125 Repsol gordum

abilerim ablalarım biliyorum herkes bunu soruyor ama bende sorucam kusura bakmayın :) biliyorsunuz sınavı kazsndım ve bu ay içinde 2007 model cbr 125 r repsol buldum eğer onu alamassam kafamda 2 motor var ya honda cb 125 yada yamaha ybr 125 bunlardan hangisi daha iyi ve tabi 2. el piyasasıda önemli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar