[Bursa - MT]

:bounce:Seni biliyoruz da bi yorum yap çarşamba ile ilgili sana uyuyormu,birine uysa birine uymuyor napalım,asıl sözüm de yanındakineydi sen yakınsın nazı sana çektik...(bu arada bişiy diğil):bounce:

gelmeye çalısıcam hocam elımden gelenı yapıcam hatta şöyle diyim eğer mesai muhappeti olmazsa kesın gelıcem hocam ama mesaim olursa uzgunum hocam herkese iyi günler ben çıkıyorum hocam mıllet benı beklıyo böyle bi güzel havaytyı değerlendırmek lazım :)

YZF YE AŞIK OLDUM :queen: Ayrıca daha fazla katılımla bi an önce bi buluşma daha olur umarım çok eğlendimm. Ama bu sefer kot pantolon giyicem eve geldiğimde bacaklarımı hissetmiyordum :D Hepinize teşekkür ederim abiler ve hocam. Davut Emre abi sende bi an önce iyileşirsin sağlığına kavuşursun umarım :)[/QUOTE

:bounce:Önümüzdeki Çarşamba hazır bahar havaları devam edecek iken bir toplantı daha düşünüyoruz,bende Oğlum Ahmet Eren'i getirip,Cengiz'in oğlu Salih Erenle kapıştırmayı düşünüyorum(benimki yener ki:wiinkk:).
:bounce:Sonrası ise Bayram tatili dolayısıyla uzun,kültürel ve bir o kadar mangallı,gezi olacak,şimdiden hazırlayın kurban bonfile ve pirzalolarını,Bu arada Toplantı günü ve gezi tarihi için yorumlarınızı bekliyoruz:cat:...

:bounce:Davut Emre umarım bu toplantıda seni görmek nasip olur,biz geçmiş olsun demeden geçmez o geçmez:wiinkk:

17-10-2012 Çarşamba ÇINAR KAFE toplantısı :

1-Nevin Hoca ve prensi
2-Zekeriya
3-Pınar
4-Cengiz
5-Gökhan(umarım uyar özledik)
6-
.
.
.
hocam kapımız mt ailesine sürekli açık siz istediğiniz zaman buyurun gelin söylediğiniz gibi mt ailesi geçmiş olsun demeden geçmez :bestmt::flower:

Burak geçmiş olsun noldu ya bir sıkıntı yoktur insallah.

Sağolun arkadaşlar.Birşeyim yok hacı bende çizik bile yok.Ama motorda var :)

Önümdeki 5 serisi araç ani fren yapınca benim çin malı lastikler salıverdi kendisini,bir baktım arabanın tamponuyla burun burunayım

Her gezinizde artçı alan olursa peşinizde olmaya çalışıcam :queen: Bulmuşum bu kadar iyi insanları bu kadar iyi grubu bırakır mıyıım hiçç :cherry: Yani benide yazın gelebilirsem gelirim hocaam :thumleft:

burak o lastklerı ddegıstır hemen.yarabandınında ıslevı boylelıkle dahada bı onem kazandı.:)))))bugun uludag a gıdıldımı bılmem ama ben saat 10-30 dan 15-30 a kadar balıkesıre gıdıp geldım.yol fotolarım var suan ısteyım.ewe gıttıgımde atıcam.gezı sonunda hanımla ugradıgımız koftecı yusuftakı bonfıleler ve kofteler harkaydı helebıde kaymaklı ekmek kadayıfı super sıddetle tavsıye ederım.koftecı yusuf susurlugun gırısıne yer actı bılgınıze bu arada.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

bu arada toplantı fotolarını beklıyoruz agac olduk burda yahu...

burak o lastklerı ddegıstır hemen.yarabandınında ıslevı boylelıkle dahada bı onem kazandı.:)))))bugun uludag a gıdıldımı bılmem ama ben saat 10-30 dan 15-30 a kadar balıkesıre gıdıp geldım.yol fotolarım var suan ısteyım.ewe gıttıgımde atıcam.gezı sonunda hanımla ugradıgımız koftecı yusuftakı bonfıleler ve kofteler harkaydı helebıde kaymaklı ekmek kadayıfı super sıddetle tavsıye ederım.koftecı yusuf susurlugun gırısıne yer actı bılgınıze bu arada.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------

bu arada toplantı fotolarını beklıyoruz agac olduk burda yahu...

Hocam çok çok afiyet olsun. Bu arada küçük bi dipnot; yediğiniz köfteler maalesef etten yapılmıyor. Soya fasulyesi gibi bi alternatifleri var yusuf amcanın :farao:

yusuf u sahsen tanıyorum sorucam bunu ona.ama bonfıleyede fasulye karıstıramaz heralde.ekmek kadayıfındada o tat yoktu yanı fasulye tadı.

bu söz işi beni bozdu yaw ne siteye ne hafta sonu gezilerine katılamaz oldum düğünler 1ken 2 oldu hangi birine yetişeceğimi şaşırdım :) bu çarşamba Allah kaza bela vermezse ordayım kesinlikle hocam hatta diyorum ki bi çamlı kahve mi yapsak özledim oraları yaw :)

---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:06 ----------

bu arada burak kardeşim çok geçmiş olsun sana bişey olmadığına çok sevindim dostum :) bana oldu çok üzülmüştüm çünkü :)

bu söz işi beni bozdu yaw ne siteye ne hafta sonu gezilerine katılamaz oldum düğünler 1ken 2 oldu hangi birine yetişeceğimi şaşırdım :) bu çarşamba Allah kaza bela vermezse ordayım kesinlikle hocam hatta diyorum ki bi çamlı kahve mi yapsak özledim oraları yaw :)

bu arada burak kardeşim çok geçmiş olsun sana bişey olmadığına çok sevindim dostum :) bana oldu çok üzülmüştüm çünkü :)

abi valla çok özlettin kendini :)

güzel bi piknik oldu gelen herkese teşekkürler bu arada davut ve burak arkadaşlarım çok çok geçmiş olsun nazara gelıyoruz :)

Sağolasın hacım da biz senin kadar prof kaza yapamıyoruz,sıyrık bile yok :queen:

Sende sağol kirli sakal,bugün planım gelmekti ama yetişemezdim bir sonraki buluşmada inşallah aga.

:bounce:Gökhan Çamlı Kahveye'ye gecenin ilerleyen saatlerinde fink atmak için gideriz.Zaten Cumartesi açtığımız gaz bana hiç yetmedi,alışmışım son zamanlarda en az 200 km yapmaya,şıp diye geçti.:bounce:..

:bounce:Bu arada Burak o motoru nazarlık illa bi yatıracaktın,böyle maddi manevi hasarsız olması şükür gerektiren bir durum,Allah bundan sonrasına birazcık daha büyüğünü bile yaşatmasın inşaallah :cat:

17-10-2012 Çarşamba ÇINAR KAFE toplantısı :

1-Nevin Hoca ve prensi
2-Zekeriya
3-Pınar
4-Cengiz
5-Gökhan(umarım uyar özledik)
6-Kirlisakal
7-Mehmetcan
8-
.
.
.

KAtılan arkadaşlara teşekkürler . Güzel bir pazar günüydü çok eğlendik . Hele cengizin gizli koyu yokmu :D Gemlik tayfasınada ayrıca teşekkürler gece gece o yolu iyi çektiniz valla :)

Bu arada arkadaşlar toplantıları cumaya sabitlememişmiydik ? Şimdi neden Çarşamba oldu ?

cumaya kadar hava bozar mozar biz çarşamba yapalım aga özledik birbirimizi. Cuma da uyar bana da çarşamba daha makbule geçer valla :)

Havayı bilmem Gökhanım ama bi güne sabitleyelim abi toplantıyı :) Eğer bu toplantı olayını sabitleştireceksek belli bir güne kitlemeliyiz.İnsanlar ona göre haftalık planlarını yapsınlar abi. Herkesin işine katılım durumuna göre sürekli değişirse ipin ucu kaçar bence. Nacizane fikrim affola :)

ben oylamaya sunalım diyorum :) çarşamba diyenler elini cuma diyenler ayağını başka gün isteyenler de... Başka gün isteyenler napsın aga? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar