hepiniz sağolun abilerim ve nevim hocam grup olarak bize ne oldu bilmiyorum Espaniole arkadaşımızda ufak bi kaza geçirmiş hepimiz toplanıp bi mevlüt falan okutalım üstümüzdeki kara bulutları dağıtalım allah daha beterinden korusun allah hepimize bundan sonra kazasız belasız sürüşler nasip eder inşallah :rendeer: :bestmt:
ben dükkandan çıktım eve giderken bizim mahalleye girdim ben caddede ilerliyodum ara sokaktan araba önüme çıktı ben motoru yatırıp bırakacaktım mesafe az olduğu için motor tam yatmadan yan şekilde arabaya çarptım arka fren ayakla basıldığı için ayağım arabayla motorun arasında ezildi o ara bileğim kırılmış şuandan alçıda ayağım bir buçuk ay alçıda durucak benim kaza böyle oldu Espaniole'de konuştum telefondan anladığım kadarıyla anayol üzerinde araba sinyal vermeden önüne geçmiş o ara frene basmış motoru yatırmış motorda çizik varmış kendinde birşey yokmuşUsta geçmiş olsunda bilgi verebilir misin durumu nasıl iyimi kaza nasıl olmuş ?
Güzel bir buluşmaydı Cengiz abi sağolsun bizi veya en azından beni baya güldürdü özellikle çay koyma muhabbeti unutulmaz bir espriydi![]()
YZF YE AŞIK OLDUM :queen: Ayrıca daha fazla katılımla bi an önce bi buluşma daha olur umarım çok eğlendimm. Ama bu sefer kot pantolon giyicem eve geldiğimde bacaklarımı hissetmiyordumHepinize teşekkür ederim abiler ve hocam. Davut Emre abi sende bi an önce iyileşirsin sağlığına kavuşursun umarım
[/QUOTE
:bounce:Önümüzdeki Çarşamba hazır bahar havaları devam edecek iken bir toplantı daha düşünüyoruz,bende Oğlum Ahmet Eren'i getirip,Cengiz'in oğlu Salih Erenle kapıştırmayı düşünüyorum(benimki yener ki:wiinkk.
:bounce:Sonrası ise Bayram tatili dolayısıyla uzun,kültürel ve bir o kadar mangallı,gezi olacak,şimdiden hazırlayın kurban bonfile ve pirzalolarını,Bu arada Toplantı günü ve gezi tarihi için yorumlarınızı bekliyoruz:cat:...
:bounceavut Emre umarım bu toplantıda seni görmek nasip olur,biz geçmiş olsun demeden geçmez o geçmez:wiinkk:
17-10-2012 Çarşamba ÇINAR KAFE toplantısı :
1-Nevin Hoca ve prensi
2-Zekeriya
3-Pınar
4-Cengiz
5-Gökhan(umarım uyar özledik)
6-
.
.
.
hadi piknikçiler yola çıkıyoruz yavastan![]()
luldağ olucak aga çık gel hadii 12:30a kadar nevin hocam kımseyi ekmedim ben bu arada her seferınde dolaylayıp duruyosun vardiyalı çalıstığımıda biliyosun vakıtlerımı uyduramıyorum ne kadar çok gelmek ıstediğimmide biliyosun keyfimden gelmemzlık yapmıyorum ya tşk ler bu aradaPiknik mekanı neresi hocam?