hocam kapımız mt ailesine sürekli açık siz istediğiniz zaman buyurun gelin söylediğiniz gibi mt ailesi geçmiş olsun demeden geçmez :bestmt::flower:YZF YE AŞIK OLDUM :queen: Ayrıca daha fazla katılımla bi an önce bi buluşma daha olur umarım çok eğlendimm. Ama bu sefer kot pantolon giyicem eve geldiğimde bacaklarımı hissetmiyordumHepinize teşekkür ederim abiler ve hocam. Davut Emre abi sende bi an önce iyileşirsin sağlığına kavuşursun umarım
[/QUOTE
:bounce:Önümüzdeki Çarşamba hazır bahar havaları devam edecek iken bir toplantı daha düşünüyoruz,bende Oğlum Ahmet Eren'i getirip,Cengiz'in oğlu Salih Erenle kapıştırmayı düşünüyorum(benimki yener ki:wiinkk.
:bounce:Sonrası ise Bayram tatili dolayısıyla uzun,kültürel ve bir o kadar mangallı,gezi olacak,şimdiden hazırlayın kurban bonfile ve pirzalolarını,Bu arada Toplantı günü ve gezi tarihi için yorumlarınızı bekliyoruz:cat:...
:bounceavut Emre umarım bu toplantıda seni görmek nasip olur,biz geçmiş olsun demeden geçmez o geçmez:wiinkk:
17-10-2012 Çarşamba ÇINAR KAFE toplantısı :
1-Nevin Hoca ve prensi
2-Zekeriya
3-Pınar
4-Cengiz
5-Gökhan(umarım uyar özledik)
6-
.
.
.
Burak geçmiş olsun noldu ya bir sıkıntı yoktur insallah.
burak o lastklerı ddegıstır hemen.yarabandınında ıslevı boylelıkle dahada bı onem kazandı.))))bugun uludag a gıdıldımı bılmem ama ben saat 10-30 dan 15-30 a kadar balıkesıre gıdıp geldım.yol fotolarım var suan ısteyım.ewe gıttıgımde atıcam.gezı sonunda hanımla ugradıgımız koftecı yusuftakı bonfıleler ve kofteler harkaydı helebıde kaymaklı ekmek kadayıfı super sıddetle tavsıye ederım.koftecı yusuf susurlugun gırısıne yer actı bılgınıze bu arada.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:05 ----------
bu arada toplantı fotolarını beklıyoruz agac olduk burda yahu...
bu söz işi beni bozdu yaw ne siteye ne hafta sonu gezilerine katılamaz oldum düğünler 1ken 2 oldu hangi birine yetişeceğimi şaşırdımbu çarşamba Allah kaza bela vermezse ordayım kesinlikle hocam hatta diyorum ki bi çamlı kahve mi yapsak özledim oraları yaw
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:06 ----------
bu arada burak kardeşim çok geçmiş olsun sana bişey olmadığına çok sevindim dostumbana oldu çok üzülmüştüm çünkü
![]()
bu söz işi beni bozdu yaw ne siteye ne hafta sonu gezilerine katılamaz oldum düğünler 1ken 2 oldu hangi birine yetişeceğimi şaşırdımbu çarşamba Allah kaza bela vermezse ordayım kesinlikle hocam hatta diyorum ki bi çamlı kahve mi yapsak özledim oraları yaw
---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:06 ----------
bu arada burak kardeşim çok geçmiş olsun sana bişey olmadığına çok sevindim dostumbana oldu çok üzülmüştüm çünkü
![]()