[Bursa - MT]

seçkin bey başınız sağolsun.
Arkadaşlar Cbf150 den sonra Hyosung GT250R alacağım,Bursa MT de kullanan varmı? Danışabileceğim? Fikir alışverişi yapabileceğim? Varsa yardımcı olursa sevinirim.Tekeriniz düz bassın :)

Kullanıcısıyım ve satıyorum nakite ihtiyacım olduğu için :)

bayrama motorla girmek isterdim ama olmadi ama bayramda bi buluşma olucaksa banada msj atarsaniz sevinirim sizinle tanişmak isterim.

Bayram icin aklima bi yer geldi misi koyu diye bıyere gitmistm cok guzl bi yer ama nerden nasil gidılir bilmiyorm sadece tavsıye :)

inegöle gelmek isterseniz sizleri beklerim güzel bi ortamda güzel bi piknik havasinda 10-15 kişi max 10 tlye inegöl köfte keyfini yasayabiliriz.

oyun torrent sitelerinden indirebilirsin abi ben hep öyle yapıyorum :) bayramda müsait olamayabilirim arkadaşlar siz buluşursanız beni de arayın gelmeye çalışırım :)

:bounce:Bayram da bende iki taraflı sülale gezilerinden dolayı uzun geziye fırsat bulamayabilirim ancak Çarşamba akşamı geçmiş bayramlaşma turu korteji :) yapabiliriz.:cat:

:bounce:Bayram da bende iki taraflı sülale gezilerinden dolayı uzun geziye fırsat bulamayabilirim ancak Çarşamba akşamı geçmiş bayramlaşma turu korteji :) yapabiliriz.:cat:
evet çok güzel olur bu düşünceyi olgunlaştıralım:thumleft:

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

bütün mt ailesinin mübarek ramazan bayramını tebrik ederim...:rendeer:

Mt ailesi bayramınızı en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. İyi bayramlar hepinize :)

Tüm MT ailesinin mubarek ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını Yüce Allah'tan dilerim.Tüm sevenleriniz ve sevdiklerinizle birlikte iyi bayramlar dilerim...

herkesin bayramı mübarek olsun arkadaşlar uzun süredir aranızda yoktum askerlik dolayısı ile en yakinki gezide sizlerle beraber olmaya çalışıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar