Temenyeri Hünkar köşkünde toplanıp çay içebiliriz.
[URL=http://imageshack.us/photo/my-...p://img7.imageshack.us/img7/6378/74543072.jpg[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/url]
Merhaba MT , sizden biraz uzak kaldık bundan sonrada uzak kalacağız gibi gözüküyor 1-2 yıl civarı ama uygun olursa arabayla katılırız gezilere. molalarda kasklarınızı arabaya koyarsınız,mangalı tüpü biz taşırız. geçen hafta aracımla ciddi bir kaza yaptık. araç şuan pert olmuş durumda.bende motoru satıp,üstüne para ekleyip araba almayı düşünüyorum. Bu yüzden siyah demir atım satılıktır. Yarın sahibinden de yayınlanır ilan. fiyat olarak 8.800 yazdım. motoru biliyorsunuz , isteyen arkadaşlarınız var ise temiz motor yabancıya gitmesin.sağlıcakla kalın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:07 ----------
[IMG=http://img7.imageshack.us/img7/6378/74543072.jpg][/URL]
Uploaded with ImageShack.us
bu bizim araç,içinden hanımla neredeyse hasar almadan çıktık. o günden sonra mucizelere inanır oldum.sizde araç kullanırken dikkatli olun. özellikle cep telefonuyla konuşmayın. benim telefon çaldı böyle oldu. Kemerlerinizide takmayı unutmayın.
Gemlik te oturmuyor muydun sen?
Ercan bey komşu sayılırız senle o zaman be de göreve başlayana kadar tatilde babamlardayım hünkar köşkünün üstündeki mahallede...Hocam kusurumu olur benimde sonradan geldi aklım akandil olduğu. Düşünmeniz yeter eyvallah. Bir akşam yine iftar sonrası kaçamak planlayabiliriz
Muyat bey çok geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış. Allah bununla daha büyüğünü def etmiştir inşallah...
Maddi manevi bir ihtiyacınız olursa destek çıkmaya hazırım. İhtiyaç olduğu takdir ulaştığınız takdirde nacizane elimden gelen yardımı yaparım.
aynı durum Ercan ve Seçkin beyler içinde geçerli.
---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 20:59 ----------
Ercan bey komşu sayılırız senle o zaman be de göreve başlayana kadar tatilde babamlardayım hünkar köşkünün üstündeki mahallede...
Bayram sonrası uygun olursa çayı burda bizde de içebiliriz. hem ailecek tanışma fırsatı olur. (teras muhteşem bursa manzaralıdır, kestel çimeto fabrikasından organize sanayi hatta bademli sırtlarına kadar geniş görüşü var.)