[Bursa - MT]

teşekkür ederim 1-2 ay sonra bursada olursam neden olmasin. Bilmiyordum bursada oldugunu. Bursada bildiginiz hyosg ustasi servisi varmi bu konuda yardim

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza... Bu pazar için sadece 5 kişi miyiz? Erkan da geliyor msj attı şimdi... Hadi bi toparlanın yaw :) hocam sabah 09:30 da iftardan sonra zor olur buluşmak yaw :)

---------- Post added at 18:52 ---------- Previous post was at 18:49 ----------

hamza şimdiden hayırlı olsun dostum motor alınca 50km olur o en az :)

:bounce:Gökhan biraz daha sabret az kaldı tüm günlük uzun geziler için,hem Ramazanı uğrlayalım hemde havalar biraz daha serinler,sıcak sevmeyenler rahat eder.Yarınki gezide uzun listeye gerek yok madem,Koruparkın ön kapısında olacağız,motosiklet seven tüm ruhlar bizimle beraber gelsin fink atsın:cat:...
(Davut Emre ayarla bişiyler ama)

ne zaman abi ben gelebilirim bu akşam mı:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------

ah abi beni almadan gittin motosiklet kullanıyorsun diyede arıyamıyorum kaldım evde:)

Olum arasana çeker kenarı beklerdim :) Telefonun olsa arıcaktım zaten seni ama almamışım at özelden :)

12.08.2012 21:30 Korupark iftar sonrası gezisi.
1- Gökhanscbr
2-BlueZekeriya
3-Nevinhoca
4-M.balibey
5-oguz1327

Korumadan kastiniz koruma demirleri degil heralde. Kask eldiven ve fosforlu tsort ile mahalle arasinda 1 ay falan tecrüre etmeyi düşünüyorum. Kiştan önceki pilanimda ise ileri sürüş egitimi hondada var galiba, kask mont, pantolon ve bele dize koruma amacli kullanilan güvenlik araclarindan almak. Çok teşekkür ederim cvbiniz için. Sizin öneriniz ne şekilde benim icin yüksek güvenlik önemli ilk etapta 2.elde alabilirim mont vs. Sizin marka model ve olmazsa olmaz dedikleriniz neler

Motosiklet Almadan Önce Alman Gerekenler Ufak Bir Liste Fiat Konusundada Feyizoglu.com Adresinden Bakabilrisin

1- MTS Kross Giysi
2- Korumalı Eldiven (Parmak ucları acık tavsiye etmem )
3- Motosiklet Montu Kışlık
4- LS2 MX 433 Magnum Vizörlü Kross Kask
5- Ayakkabı tavsiyem yüksek Maliyete Gerek Yok İnşaatlarda Kullanılan Ön Ve Yanları Celik Ayakabıdır
6 - Dizlik Korumaları

Bunlar Olduktan Sonra Rahat Bi sürüş Keyfi Yaşayacagın Kesin
Birde Söyle Söyleyeyim Benzinliklerdeki Yıkamacılarla Akraba Oluyorsun Onca Çamur Tazikli Su Yemeden Cıkmıyor ...... :pl:

arkadaşlar bu sabah ercan abı babasını kaybettı. bırde ısmı yanlış olmasın seckın arkadaşımızda annesını kaybettı. her ıkı arkadaşımızada geçmış olsun dılıyorum tekrardan. ölenlere allah rahmet eylesın. mekanları cennet olsun.

Arkadaşlar Seçkin arkadaşın annesi sabaha karşı vefat etmiş. Şimdi duyar duymaz aradım. Allah Rahmet eylesin.

seçkin bey başınız sağolsun.
Arkadaşlar Cbf150 den sonra Hyosung GT250R alacağım,Bursa MT de kullanan varmı? Danışabileceğim? Fikir alışverişi yapabileceğim? Varsa yardımcı olursa sevinirim.Tekeriniz düz bassın :)

Motosiklet Almadan Önce Alman Gerekenler Ufak Bir Liste Fiat Konusundada Feyizoglu.com Adresinden Bakabilrisin

1- MTS Kross Giysi
2- Korumalı Eldiven (Parmak ucları acık tavsiye etmem )
3- Motosiklet Montu Kışlık
4- LS2 MX 433 Magnum Vizörlü Kross Kask
5- Ayakkabı tavsiyem yüksek Maliyete Gerek Yok İnşaatlarda Kullanılan Ön Ve Yanları Celik Ayakabıdır
6 - Dizlik Korumaları

Bunlar Olduktan Sonra Rahat Bi sürüş Keyfi Yaşayacagın Kesin
Birde Söyle Söyleyeyim Benzinliklerdeki Yıkamacılarla Akraba Oluyorsun Onca Çamur Tazikli Su Yemeden Cıkmıyor ...... :pl:
Teşekkür ederim geniş bi vakit ayirip inceleyip alicam takildigim yerler olursa size sorabilirim demi

Mevlam ölenlere rahmet,mekanlarını cennet,kalanlarada sabırlar nasip eylesin... (Arkadaşlar bu akşam için iyi giyinin üşütmeyelim)

seçkin bey başınız sağolsun.
Arkadaşlar Cbf150 den sonra Hyosung GT250R alacağım,Bursa MT de kullanan varmı? Danışabileceğim? Fikir alışverişi yapabileceğim? Varsa yardımcı olursa sevinirim.Tekeriniz düz bassın :)
dostum tavsiyem hyosung yerine honda cbr 250 r veya kawasaki ninja 250 r ikisinden birini al bence kullanan arkadaşlar var

Teşekkür ederim geniş bi vakit ayirip inceleyip alicam takildigim yerler olursa size sorabilirim demi

dostum ne zaman istersen yolun mudanyaya düşerse tel yazıyor imzada istedigin zaman araya bilirsin 7/24 acık gündüzleri ulaşama bilirsin genelde uyuyorum gece kaç olursa olsun farketmez araya bilirsin...

Evet millet bu gün herkez kışlıkları giysin biraz soguk hava gece görüşürüz

Başın sağolsun Ercan, Allah sabır versin.

Başın sağolsun Seçkin, Allah sabır versin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------

Cenaze namazları hakkında bilgi verebilir misiniz?

dostum tavsiyem hyosung yerine honda cbr 250 r veya kawasaki ninja 250 r ikisinden birini al bence kullanan arkadaşlar var

[/COLOR][/I][/B]

Kawasaki benimde düşüncemde.Lakin Yeni kasası yolda. Ayrıca Allah korusun bir kaza durumunda insanı bitirecek bir ayı var yedek servisinde.Honda kullanıcısıyım,CBR 250 hoşuma gitmedi. Bindim,sürdüm tatmin edemedi.Ufak geldi. O yüzden hyosung u düşünüyorum yinede teşekkür ederim bunu paylaştığın için :)

Başın sağolsun Ercan, Allah sabır versin.

Başın sağolsun Seçkin, Allah sabır versin.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------

Cenaze namazları hakkında bilgi verebilir misiniz?
Seçkin arkadaşımızın annesi bugün ikindi namazını mütakiben defnedildi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar