teşekkür ederim 1-2 ay sonra bursada olursam neden olmasin. Bilmiyordum bursada oldugunu. Bursada bildiginiz hyosg ustasi servisi varmi bu konuda yardim
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza... Bu pazar için sadece 5 kişi miyiz? Erkan da geliyor msj attı şimdi... Hadi bi toparlanın yawhocam sabah 09:30 da iftardan sonra zor olur buluşmak yaw
---------- Post added at 18:52 ---------- Previous post was at 18:49 ----------
hamza şimdiden hayırlı olsun dostum motor alınca 50km olur o en az![]()
ne zaman abi ben gelebilirim bu akşam mı
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:15 ----------
ah abi beni almadan gittin motosiklet kullanıyorsun diyede arıyamıyorum kaldım evde![]()
bişey falan olur diye aramadım attım teli özelden yarın geliyor musun abi bari orda tanışırız xenonlarıda taktım bu aradaOlum arasana çeker kenarı beklerdimTelefonun olsa arıcaktım zaten seni ama almamışım at özelden
![]()
Korumadan kastiniz koruma demirleri degil heralde. Kask eldiven ve fosforlu tsort ile mahalle arasinda 1 ay falan tecrüre etmeyi düşünüyorum. Kiştan önceki pilanimda ise ileri sürüş egitimi hondada var galiba, kask mont, pantolon ve bele dize koruma amacli kullanilan güvenlik araclarindan almak. Çok teşekkür ederim cvbiniz için. Sizin öneriniz ne şekilde benim icin yüksek güvenlik önemli ilk etapta 2.elde alabilirim mont vs. Sizin marka model ve olmazsa olmaz dedikleriniz neler
Teşekkür ederim geniş bi vakit ayirip inceleyip alicam takildigim yerler olursa size sorabilirim demiMotosiklet Almadan Önce Alman Gerekenler Ufak Bir Liste Fiat Konusundada Feyizoglu.com Adresinden Bakabilrisin
1- MTS Kross Giysi
2- Korumalı Eldiven (Parmak ucları acık tavsiye etmem )
3- Motosiklet Montu Kışlık
4- LS2 MX 433 Magnum Vizörlü Kross Kask
5- Ayakkabı tavsiyem yüksek Maliyete Gerek Yok İnşaatlarda Kullanılan Ön Ve Yanları Celik Ayakabıdır
6 - Dizlik Korumaları
Bunlar Olduktan Sonra Rahat Bi sürüş Keyfi Yaşayacagın Kesin
Birde Söyle Söyleyeyim Benzinliklerdeki Yıkamacılarla Akraba Oluyorsun Onca Çamur Tazikli Su Yemeden Cıkmıyor ......l:
dostum tavsiyem hyosung yerine honda cbr 250 r veya kawasaki ninja 250 r ikisinden birini al bence kullanan arkadaşlar varseçkin bey başınız sağolsun.
Arkadaşlar Cbf150 den sonra Hyosung GT250R alacağım,Bursa MT de kullanan varmı? Danışabileceğim? Fikir alışverişi yapabileceğim? Varsa yardımcı olursa sevinirim.Tekeriniz düz bassın![]()
Teşekkür ederim geniş bi vakit ayirip inceleyip alicam takildigim yerler olursa size sorabilirim demi
ben otobüs durağında beklicemMevlam ölenlere rahmet,mekanlarını cennet,kalanlarada sabırlar nasip eylesin... (Arkadaşlar bu akşam için iyi giyinin üşütmeyelim)
dostum tavsiyem hyosung yerine honda cbr 250 r veya kawasaki ninja 250 r ikisinden birini al bence kullanan arkadaşlar var
[/COLOR][/I][/B]
Seçkin arkadaşımızın annesi bugün ikindi namazını mütakiben defnedildi.Başın sağolsun Ercan, Allah sabır versin.
Başın sağolsun Seçkin, Allah sabır versin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:55 ----------
Cenaze namazları hakkında bilgi verebilir misiniz?