anlaştık.:cat:. hemen gidelim notere devir işlemleri için.2000lira vereyim
beyler izmirde motor baktirabilecegimiz bir tanidigi olan var mi
anlaştık.:cat:. hemen gidelim notere devir işlemleri için.2000lira vereyim
beyler izmirde motor baktirabilecegimiz bir tanidigi olan var mi
meraba arkadaşlar bu cumartesi yani 16 haziran akşam 21 hareket saati olmak kaydı ile. bursa. k.paşa. balıkesir. ivrindi havran.burhaniye.gömeç. ayvalık.
ve gezimizin ilk etabı geceyi geçirecegimiz. ( sarmısaklı plajında ). son bulacak bir tur düzenledik. düşüncemiz 17 pazr sabahı sarmısaklıda bir kaç saat deniz sefası sürüp. motorlarla yeşilin tadını almak istiyoruz. geriye dönüş aynı güzelgahtır biz biri şüpeli olarak. beş motorluyuz. gece yolculugunun tadını almak isteyen motor sevdalısı arkadaşlar. yani motodaşlarımhaydiiii çadırlarınızı. şortlarınızı hazırlayıııınn. sizleri bekliyoruz. çok fazla detay veremicem. bazen hesapsız şeyler daha çok keyf verirmiş. gece yolculugunun tadını biliyorum ama o bölgenin acemisiyim. katılımcılar. MEMO06.YBR.125. ERDEM.YBR.125.SEÇKİN süpheli.KANUNİ125.MUSTAFA.SYM.250İ.EVO. katılım öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum..... (yeme içme ortak karar verilecektir)
bende motorumu satıyorum bilginiz olsun arkadaslar
hayırdır abi neden memnundun? kaça bırakırsın son?:queen:bende motorumu satıyorum bilginiz olsun arkadaslar
ilk çnce ben gördüm gökhan abi.vay güzel rota ama bu hafta sözüm var bir yere olmasaydı kaçardık beraber... Size hayırlı yolculuk şimdiden.
Alper abi özelden konuşalım![]()
meraba arkadaşlar bu cumartesi yani 16 haziran akşam 21 hareket saati olmak kaydı ile. bursa. k.paşa. balıkesir. ivrindi havran.burhaniye.gömeç. ayvalık.
ve gezimizin ilk etabı geceyi geçirecegimiz. ( sarmısaklı plajında ). son bulacak bir tur düzenledik. düşüncemiz 17 pazr sabahı sarmısaklıda bir kaç saat deniz sefası sürüp. motorlarla yeşilin tadını almak istiyoruz. geriye dönüş aynı güzelgahtır biz biri şüpeli olarak. beş motorluyuz. gece yolculugunun tadını almak isteyen motor sevdalısı arkadaşlar. yani motodaşlarımhaydiiii çadırlarınızı. şortlarınızı hazırlayıııınn. sizleri bekliyoruz. çok fazla detay veremicem. bazen hesapsız şeyler daha çok keyf verirmiş. gece yolculugunun tadını biliyorum ama o bölgenin acemisiyim. katılımcılar. MEMO06.YBR.125. ERDEM.YBR.125.SEÇKİN süpheli.KANUNİ125.MUSTAFA.SYM.250İ.EVO. katılım öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum..... (yeme içme ortak karar verilecektir)
anlaştık.:cat:. hemen gidelim notere devir işlemleri için.
düzeltme bir arkadaşımı yazmayı untmuşum süleyman.150.cbf.meraba arkadaşlar bu cumartesi yani 16 haziran akşam 21 hareket saati olmak kaydı ile. bursa. k.paşa. balıkesir. ivrindi havran.burhaniye.gömeç. ayvalık.
sağlık olsun ercancıgım. ilgine tşkr edrim.Güzel rota yapmışsın abi lakin bu hafta sonu kamp planlıyorum beni eve bağlayacak bi nane çıkmazsaBirde gece sürüşlerinden korkuyorum ışıklarım çok yetersiz. Bu sorunu çözmeden öyle hızlı akan bir yol üzerinden sürüşe katılamam.Size iyi eğlenceler , kazasız belasız sürüşler dilerim
güzel rota şiddetle katılmak isterdim ama işte malesef
pazar sabahı işe
size hayırlı kazasız yolculuklar.
tşkr adaşım sanada hayırlı işler
bende motorumu satıyorum bilginiz olsun arkadaslar
gel değişelim abi bana yaz kış fark etmez yazın kasar kışın gezerimbu nasıl iştir yaw kışın 1 hafta yat 1 hafta çalış... Yazın 12 saat pazar bile mesaiye çağırıl... Ben yaz severim motorcuyum arkadaş... Hiç bana göre değil bu iş bi hal çaresine bakmak lazım yazın yatıran kışın yardırtan bir yer varmı bildiğiniz?![]()