[Bursa - MT]

haklısın coşkun petrol çıkan bir köy felan yokmu yaw:cherry:

---------- Mesajlar birleştirildi 30-05-2012 - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 29-05-2012 23:51 ----------

gökhan sana özel bir msj attım emme gittimi gitmedi bilmiyorum. forum kullanmayı ögrencem inşallah bu sebepten birde buraya yazayım istedim. yemek konusunda coşkun biraderin hayıflanmasına bi nebze çare olsun. yani organizede yemek ücretli:cherry: neyse sadete geleyim gökhan biz sizlerle tanışmadan önce esnaf gurubu olarak 6-7 motor katılımlı hemen hemen her pazar gezilerimiz oluyordu. ve szinle taıştık ve çok mutlu olduk.özellikle ben kalabalık bir gurup olmayı yeni insanlar tanımayı tanışmayı çok seviyorum. bizimde rehberimiz dönerci mustafa abimizdi. hani ybr esd si olan. dükkanlarımız birbirine çok yakın hemen hemen hergün görüşür sohbet ederiz. bugün yine görüştük. bu pazar için sizlerle birlikte. bir organize yapsak ne güzel olur dedik. fazla uzatmayım. keyifli eylenceli bol manzaralı bir rota çizdik. tabiki öncelikle seninle paylaşmak istiyorum rotamız şöyleki. bursa. yenişehir.inegöl.bozova. hee bozovada yeşillikler arasına saklanmış. otantik bir kremitte alabalık lokantası var. fiatlar cazip bir piknik tadında yemek. yada iznikte yusuf köfte. gurup neye karar verirse. uyarız. bozovadan sonra kocayayla keles ve bursa.not bozova kocayayla arası toprak ama orman manzaralı bol okjizenli bir yol değer doğrusu. nasıl olur....? :king: hayırlı akşamlar dilerim görüşmek dileğiyle. havalar nasıl olursa olsun lasdik havanız iyi olsun......!:king:

Bu pazar hanıma söz verdim halı yıkıyacaz diye beraber köyde.:pr: Seçkin ilede konuştuk bir sonraki hafta yapalım diye. Olursa ben ozaman katılabilirim.:)Gidersenizde benim yerimede gezin.

Bu pazar hanıma söz verdim halı yıkıyacaz diye beraber köyde.:pr: Seçkin ilede konuştuk bir sonraki hafta yapalım diye. Olursa ben ozaman katılabilirim.:)Gidersenizde benim yerimede gezin.
abicim cok gecmıs olsun gezı resımlerden anlasıldıgı uzere harıka gecmıs valla denızlıdeyım elım ayagım baglı bursaya gıdıyorum tatıllerde zaman kalmıyor bır turlu katılamadım :D

bu hafta sonu benimde çok yoğun malum büyük baldızı evlendiriyoruz sıra bize gelsin bir an önce diye :) gidecek olanlara şimdiden iyi gezmeler fotoları beklerim :)

Arkadaşlar söylediğiniz rota güzel gözüküyor. Bizde arkadaşlarla bir rota belirlemiştik " ORHANGAZİ- İZNİK GÖLÜ ÇEVRESİ- YALOVA- TERMAL( SU DÜŞEN ŞELALESİ)- DAĞLARDAN NARLI- KUMLA- GEMLİK- BURSA." ----------2. ALTERNATİFTE YALOVADAN- ÇINARCIK-SAHİL ŞERİDİNDEN GEMLİK -BURSA. Haziran 9 - 10 bu iki günden biri için planladık.yaklaşık 300 km. Katılmak ister misiniz ?

hımmm 10 u çok güzel bir rota 4 kişiyiz bizede uyar arkadaşlar. ama benim bu pazar çizdiğim rotaya kimseden yanıt gelmemiş:pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

hımmm 10 u çok güzel bir rota 4 kişiyiz bizede uyar arkadaşlar. ama benim bu pazar çizdiğim rotaya kimseden yanıt gelmemiş:pale:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

gökhan kardeşim düğününüz hayırlı ugurlu olsun. nasıl derler darısı sana olsun:rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

ayın onundaki rota süpeeer görünüyor. o gün görüşürüz kısmetse....:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:37 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:42 ----------

gökhan kardeşim düğününüz hayırlı ugurlu olsun. nasıl derler darısı sana olsun:rendeer:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

ayın onundaki rota süpeeer görünüyor. o gün görüşürüz kısmetse....:queen:

Abi bu hafta bende katılmak isterdim sizin rotaya ama daha önceden kararlaştırdığım bir kamp var ona katılıcam üzgünüm. Haftayada bir aksilik olmaz ise yazdığım yola çıkacağız 3-4 arkadaş tabi birde katılacak Mt ailesinden dostlarla. Rota yine yol içinde isteklere göre şekillenecektir elbet.

Merhaba MT bu gezileri artık yavaştan Balıkesir vey deniz kenarlarına doğru kaydırsak nasıl olur. akçayayvalık,küçükkuyu çokta uzak görünmüyorlar haritadan :)

geçmiş olsun kardeşim üzüldüm ne diyim cana değil mala gelsin. bu bir haktır kameralar görmesede ilahi bir gücün onu görmediğini sanıp kaçan cahil kafalar. işte....!

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

anladım ercan bir aksilik olmazsa ayın 10 u görüşürüz inşallah....

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:36 ----------

''herşey seninle başlar istersen tozu dumana katarsın yada oturur tozu dumanı yutarsın''

sana katılıyorum özcan hiç kimse bir iz yada bir delil bırakmadan suç işleyemez....!

geçmiş olsun babacım .ALLAH ' ından bulur inşallah kimsenin ahı kimsede kalmazmış .özcan kaptan doğru söylüyor hepimizin bilgisi olsun bir şekilde

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar