::gleam::Mehmet Kardeş şahsen ben başkalarının düzenlediği kalabalık gezilerde onların planlarına göre hareket etmektense ufak bir grupla kendi düzenlediğimiz ve kararlarımızı kendimizin verdiği sıcak samimi gezileri her zaman tercih etmişimdir.Yinede gidenlere bol neşeli dakikalar,harika virajlar diliyorum(bu tür gezilere belki bir gün eserse yinede katıladabilirim,garantisi yok :cherry...:cat:
::gleam::Gökhan bana uyar bu gezi,hatta dönüşü Kemalpaşa Suuçtu şelalesi tarafları uygunsa oralarıda görerekten orada bir iki sucuk kızartaraktan yapabiliriz...:cat:
:bounce:Estağfirullah kardeş yanlışlık yok inşaallah denk gelirsin bir gezimize,hatta Gökhanın hayır gezisini kısa tutup bir sonraki haftaya yani 3 Hazirana seninde katılabileceğin bir gezi de ayarlayabiliriz.Arkadaşlara da uyarsa 2 hafta arka arkaya gezmiş oluruz...Gezi kısa ve öz olursa benim yegane bayan motosikletçi arkadaşım Pınarda 125 liği ile katılabiliyor,yinede her türlü uzun gezi teklifi her zaman değerlendirmeye açıktır,sitede aktif olan arkadaşlardan öneriler bekliyoruz...Hocam tamam doğru söylüyorsunuz da 27 sinde çalışıyorum malesef ama bir hafta sonrası sabah çıkıyorum işten müsaitim ondan sonra yoksa bende isterim Bursa Mt ile gezmek. İnşallah bir gün Denk gelir Bursa Mt gezisi katılırız malesef biz de pazar günleri çalışıyoruz. Yanlış bir şey söylediysem affola.
:bounce:Estağfirullah kardeş yanlışlık yok inşaallah denk gelirsin bir gezimize,hatta Gökhanın hayır gezisini kısa tutup bir sonraki haftaya yani 3 Hazirana seninde katılabileceğin bir gezi de ayarlayabiliriz.Arkadaşlara da uyarsa 2 hafta arka arkaya gezmiş oluruz...Gezi kısa ve öz olursa benim yegane bayan motosikletçi arkadaşım Pınarda 125 liği ile katılabiliyor,yinede her türlü uzun gezi teklifi her zaman değerlendirmeye açıktır,sitede aktif olan arkadaşlardan öneriler bekliyoruz...:cat:
Hayırlı olsun Gökhan. Allah tamamına erdirsin. Geziye varız bizde.valla hocam harita da belli yapacağımız yolbu arada ben dün gece itibariyle sözlü barklı bir adam olmuş bulunmaktayım yani kaçırmamıza gerek kalmadı hocam
Salih abim gezilere getirebilirsem kayınpederden izin koparıp bol bol resimlerimizi çek bana çektirmiyor utancından
![]()
hayırlı olsun abi allah tamamına erdirsin orhaneliye annemide getirmeyi düşünüyorum gezmek onunda hakkıvalla hocam harita da belli yapacağımız yolbu arada ben dün gece itibariyle sözlü barklı bir adam olmuş bulunmaktayım yani kaçırmamıza gerek kalmadı hocam
Salih abim gezilere getirebilirsem kayınpederden izin koparıp bol bol resimlerimizi çek bana çektirmiyor utancından
![]()
valla hocam harita da belli yapacağımız yolbu arada ben dün gece itibariyle sözlü barklı bir adam olmuş bulunmaktayım yani kaçırmamıza gerek kalmadı hocam
![]()
kardeşim kusura bakma ya bir fırsatını bulup ulaşamadım sana bu hafta içi seni arayıp bir yerde görüşelim .tekeriniz düz bassınarkadaşlar bugun 3 motor uludağa çıkıyoruz katılmak ısteyenler hareket 12 de tel. 5548193873. kırmızı honda activa cengizbirisinin kaskı bende kalmıştı bozuyuk gezısınden ısım ve tel lazım. gokhan hayırlı olsun
ALLAH tamamına erdirsin inşallah.her ikiniz içinde hayırlı olsun...valla hocam harita da belli yapacağımız yolbu arada ben dün gece itibariyle sözlü barklı bir adam olmuş bulunmaktayım yani kaçırmamıza gerek kalmadı hocam
![]()
Gezi 27 Mayıs'ta.Haftaya 19 Mayıs korteji varne zaman arkadaşlar bu geziiii. önümizdeki pazar mı?
kortej buluşma yeri ve saati belli mi acaba özcan abi?
Aramıza hoş geldin. Ehliyetini alda, motor seçiminde ve kullanımında yardımcı oluruz.Forum a yeni katıldım. Bursada yaşıyorum. Yaşım 20. B ehliyetim var ve araba da kullandım. Ama motosiklet başka birşey ve bir ay içinde motosiklet ehliyeti almayı düşünüyorum. Çocukluğumdan beri bir motosiklet tutkum var artık buna dayanacak gücüm kalmadı. bir ay içinde ehliyete yazılıp ve 3, 4 ay (yani yazın) da çalışıp kendime bir motosiklet alıp biryerden başlamak istiyorum.
Fakat bir iki kere 5 sene önce mobilet dışında motosiklet tecrubem yok. Siz büyüklerime engin tecrübelerinizden faydalanmak için içimi dökmek istedim.