[Bursa - MT]

Slm arkadaşlar. Bende Bir xt 600 lü olarak aranıza katıldım. Fakat benim makinemde emme manifoltlarında bir sorunum var ve orjinalleri çok pağlı. Bu sitede bir yazıda okuduğuma göre sanayide orinkciler bunları yapabıyormuş. Ben gemlikte oturuyorum ve bizim sanayide bulamadım. Bursada nerde bulurum bana bir adres verebilirmisiniz.

haydaaaa noldu yaw herkes motor satıyor hadi toparlanın millet güneş yüzünü göstermeye başladı artık gezelim doyasıya :)

15 nisandaki gezinin rotası güzel, maalesef 15 nisanda Kemer civarlarında olacağımdan dolayı katılamayacağım.size iyi sürüşler....

arkadaşlar bi hondam var bursada servisten daha iyi yapan tamirci bilen varmı yada servisten başkasına elletmeyiyimmi

arkadaşlar bi hondam var bursada servisten daha iyi yapan tamirci bilen varmı yada servisten başkasına elletmeyiyimmi
İsmini bilmemekle birlikte sana biryer tavsiye edebilirim. İnönü caddesinden gazcılara girişte solda SYM motoran marka motorsiklet satan biryer var. Ben oraya gidiyorum. Oradaki ilgi alaka ve işçiliği başka bir yerde bulamadım. Yanlız tek bir olumsuzluk var oda fiyatlar çok uygun. Yaw nediyorum ben. Alışmışız kazıklanmaya, bir garibime geldi.

İsmini bilmemekle birlikte sana biryer tavsiye edebilirim. İnönü caddesinden gazcılara girişte solda SYM motoran marka motorsiklet satan biryer var. Ben oraya gidiyorum. Oradaki ilgi alaka ve işçiliği başka bir yerde bulamadım. Yanlız tek bir olumsuzluk var oda fiyatlar çok uygun. Yaw nediyorum ben. Alışmışız kazıklanmaya, bir garibime geldi.

Orada tamir görmüş 250 cclik bir FYM nin şanzumanın içinden bisiklet akort teli (topuzlu) çıkarttığımı bildireyim arkadaşlar. :D (3.vites dişlisini kırmış.)

Bi de yağ değişimi yaptırıyorsanız,başında durun, şanzumanın gırtlağına kadar yağ dolduruyolar. :queen:

Orada tamir görmüş 250 cclik bir FYM nin şanzumanın içinden bisiklet akort teli (topuzlu) çıkarttığımı bildireyim arkadaşlar. :D (3.vites dişlisini kırmış.)

Bi de yağ değişimi yaptırıyorsanız,başında durun, şanzumanın gırtlağına kadar yağ dolduruyolar. :queen:
Doğrudur. Ben oraya gittiğimde başında duruyorum muhabbet ediyorum. Diğerleri gibi burda bekleme otur, dikilme başımda falan demiyorlar. Hatta yardım ettiğim bile oldu. Çalışan ustada bursa endru üyesi biri. Gezilere falan katılıyormuş. Benim gözüm tuttu. Görürsem yamuklarını ararım başka yer.

Benzin yakmayalım, mangal yakalım diyenler;

15 Nisan 2012 saat 10:00 da Kent Ormanı'ndayız

Bende motorumu satmis bulunuyorum 250lige geri donuyorum malum yakitindandolayo gezemeyince bir anlam ifade etmiyor ninja 250r ilk secimim olmak uzere honda ve hyo da secimlerim arasinda:)

Hayırlısı olsun kardeşim. ama ninja250'nin de çok yaktığı söyleniyor. benim tavsiyem cbr250 sana. Yakışıklı ve ekonomik motor. Bende cbr250 düşünüyorum..

Bende yakıt sarfiyatından dolayı 250cc ye geçmeyi düşünüyorum, 600cc 4 silindir bir motorla şehir dışı gezileri kasmaya başladı artık.
Gezi rotasıda güzel 2 hafta önce kurşunlu mudanya hariç aynısını yaptık yol gayet keyifli, uygun olursam katılmak isterim.

Honda guzel motor ama kawanin sekli cok hosuma gidiyor eger yakit farki cok yoksa onu alirim ama tabi ki cok yakiyorsa honda alirim.Murat_112 600 un tadi farkli olsada sehir icinde hararete cikmasindan tut yakittan dolayi gezememeler canimi skmaya basladi

Ben pek şehir içinde durmam o yüzden hararet sorunu yaşamadım hiç ama ortalama bir kullanımda 30 kuruş yakıyor, yani benim gelir seviyemle orantılı değil maalesef =) xciting250 düşünüyorum şimdilik ama bakalım değişebilirde yine düşünceler..

doğrudur full depoyla 300-350 km gidiyorum diyor biride depo 17 litre alıyor en fazla 350 gitse dediği gibi 22tl yapar 100 km de 300 km desek 26 tl yapar 100 km de
cbr ise sert kullanımda 3.9 ltre yakıyor diye hesaplamışlar oda 18 tlye gelir yani baya baya fark var:(galiba honda alıcam

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:47 ----------

aslında en iyisi er6f veya er6n 100 km de 4 litre...

Ben yine ısrarlar cbr250 diyorum. Hızı da gayet tatmin edici. Bugün bindim. Normalde tek silindirli motorlarda vibrasyon da olur yüksek cc'lerde. Bunda o olayı aşmışlar. Mayıs gibi alıcam kısmetse...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar