[Bursa - MT]

merhaba arkadaşlar, bursa grubunun etkinliklerini burdan takip edicez sanırım, yakın zamanda tolantı buluşma gezi vs. varsa görüşmek tanışmak dileğiyle..

Saat 19:15 baris cafe bos,husran ve eve donus...

Fatih hayırlı olsun , Umarım tekerine taş değmez.Bende bakınıyorum yaz gelmeden çekeceğim güzel birşey r6 olabilir,Hyosung olabilir bakacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------

merhaba arkadaşlar, bursa grubunun etkinliklerini burdan takip edicez sanırım, yakın zamanda tolantı buluşma gezi vs. varsa görüşmek tanışmak dileğiyle..

Hoşgeldin murat.

haftasonu güneş sırıtmaya başlayacak arkadaşlar,yavaş yavaş çadırları açmaya başlayalım mı?

Fatih hayırlı olsun , Umarım tekerine taş değmez.Bende bakınıyorum yaz gelmeden çekeceğim güzel birşey r6 olabilir,Hyosung olabilir bakacağım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:52 ----------

sağolasın abi. r6 yı büyük bi heyecan içinde bekliyorum.

---------- Post added at 18:58 ---------- Previous post was at 18:55 ----------

Alışırsın Fatih :pr:

Hoşgeldin Murat.
haklısın abi.abi sen yeni mototsiklet mi aldın kawasaki kle 500 yazıyor?

İyi akşamlar herkese..Adım Gökhan Görükle de oturuyorum.Doktorum Uludağ Üniversitesinde
İlk motorumu sipariş ettim arkadaşlar aranıza katılmanın heyecanını yaşıyorum
Hyosung (ST Kanuni) GV 250 Mayıs başında teslim alacağım bir terslik olmazsa :)
Bu arada Honda Eğitim Merkezi Güvenli Sürüş 1 eğitimine katılacağım 24 Martta daha önce giden var mı Bursa dan araçsız ulaşım nasıl olur yardımlarınızı bekliyorum...

İyi akşamlar herkese..Adım Gökhan Görükle de oturuyorum.Doktorum Uludağ Üniversitesinde
Bu arada Honda Eğitim Merkezi Güvenli Sürüş 1 eğitimine katılacağım 24 Martta daha önce giden var mı Bursa dan araçsız ulaşım nasıl olur yardımlarınızı bekliyorum...

hayırlı uğurlu olsun hocam, istanbula araçsız gideceksen en kolay yolu mudanyadan deniz otobüsü
hondanın eğitimine ben katılmadım ama katılan herkez olumlu yorumlar yapıyordu, görüşmek dileğiyle..

abi sen yeni mototsiklet mi aldın kawasaki kle 500 yazıyor?
Evet

Özcan abim yeni motorun hayırlı olsun kazasız,belasız sürüşler inş. :)
Sağol Ufucum

Hoşgeldin Gökhan.En mantıklı ve hızlı olanı tabii ki Mudanya dan feribotla gidip gelmek.Fakat saatleri uymazsa terminalden 15 dakikada bir İstanbul'a otobüs kalkıyor.

Hoşgeldin.

Hoşgeldin hayırlısı olsun.

eşek fatih koca kafalı fatih, haftada iki kere geliyodun motoru aldın bi uğramadın barış kafeye geliyosun alt sokağa gelmiyosun, kazasız belasız kullan inşallah :bounce:

eşek fatih koca kafalı fatih, haftada iki kere geliyodun motoru aldın bi uğramadın barış kafeye geliyosun alt sokağa gelmiyosun, kazasız belasız kullan inşallah :bounce:
uğrarım yine abi ayıp ediyorsun. bu motor 13 bin oldu ne zaman bakım yaptırayım abi:queen:

---------- Post added at 19:16 ---------- Previous post was at 19:12 ----------

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz en yakın zamanda bir toplantı veya gezide görüşmek dileğiyle...
PEKMEZ!!!...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar