:bounce:Ne haftaydı yahu,ilk kez 1 hafta motor yüzü göremedim,sitenin çıkış yamacı buz tutunca ki görenler bilir normal zamanda zor inilip çıklamayan o bayır imkanı yok motosikletimle aramızdaki buzlar erimeden aşılamazdı...Ve nihayet buzlar eridi güneşi gördüm,ilk gezimi bu gün Bursa'ya ananemi hasta ziyaretine yapayımki hayır duasını alıp kazadan beladan korunayım ve bir daha böyle motosikletsiz geçecek ömrümün en ufak bir parçasını dahi görmeyeyim...:bounce:
:bounce:Bu arada uzun süre yazamadığım bu dönemde,önce motosikletimin aküsü bitti,Mudanyada da bulamadığım getirtmek zorunda kaldığım YUASA marka 150 TL ye malolan aküyü taktığım da "neyseki mala gelsin cana gelmesin" dediğim in ertesi günü ayağa kalkamayacak okula gidemeyecek derecede grip olmuştum(demekki bizede hastalık uğrayabiliyormuş,yaratık zombi falan olduğumu düşünmeye başlamıştım).Tam ben iyileşmek üzereyken hasta demeyip kucağımdan inmeyen küçük motorcu veletim yani oğlum rahatsızlandı,4 gün ateşler içerisinde yanarken arabayıda siteden çıkaramadığımız için evde kocakarı tedavi yöntemlerim ile 1 haftada iyileştirip bitap olmuşum...Yani önce mal,sonra can,sonra canan inadına isyan etmeyip Allah'tan sabır diledim ve çok şükür atlattık,daha beterinden muhafaza etsin sizleride korusun inşaallah,en yakın zamanda gezilerde görüşmek dileğiyle...:cat: