[Bursa - MT]

gittik ,arkadaş kemalpaşaya giderken kaza yapmış. Kan ihtiyacı karşılandı,allah şifa versin artık.

Gecmis olsun..bende motora odun baglicam.dunku gibi salak araba suruculerinin kafasina indirmek icin...

yok mu bu gece çıkacak? sinirlerim tütüyor, gidip oturalım özgende veya vitaminde... hadin beyler (varsa bayanlar da)

ben varım çıkmaya meğilli olan...batuyu dürtüyorum bakalım dershanede şiimdi

valla arkadaşlar işte olmasaydım siz daha çıkalım mı çıkıyozmu derken ben özgenden ben geldim diye yazardım da işteyim malesef :(

arkadaslar gecen bulusmanıza gelırken ufak bı kaza atlattım=)kulturpark gırısınde anıden onume cıkan arac anı fren yapmama neden oldu tam durucakken sola yattım..tabı ayakta ufak hasar var..ama şükür tam korumalıydım bırseyde yok...

geçmiş olsun arkadaşım Allah beterinden saklasın oluyor öyle ufak tefek nazarlıklar, bize bişey olmasın :)

yahu arasaydın da biz de stres ataydık bahaneyle...

neyse geçmiş olsun.

ulan iyi ki izinliyim millet resmen kayboldu; bir de abi geldi bırakamadık 3 gündür evde teflona döndüm sinirden...

ben bursada yeni sayılırım.1 yıldır buradayım,cıbırımında geldiği 2 ay oldu. yavaştan dolaşmaya başlasak fena olmaz diye düşündüm.tek başına dolaşmanında pek bir keyfi olmuyor.umarım kısa zamanda buluşup turlarız.tekeriniz düz bassın.

ben bursada yeni sayılırım.1 yıldır buradayım,cıbırımında geldiği 2 ay oldu. yavaştan dolaşmaya başlasak fena olmaz diye düşündüm.tek başına dolaşmanında pek bir keyfi olmuyor.umarım kısa zamanda buluşup turlarız.tekeriniz düz bassın.

Muyat26 geçenlerde cumhuriyet caddesinde gördüğümüz gri yeni kasa cıbırlı senmiydin?

benimki 250 lik, ben caddelerde pek dolaşmıyorum. sabah 7:50 de mudanya yolunda , akşamda 19:00 gibi acıbadem önünden geçiyorum o kadar. :) Gri kasalar 125 lik olmuyormu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar