güzel gezi olmuş bende olmak isterdimale:kaza yapan arkdaş kim önemli bişey var mı ?
:silent:
evet arkadaşlar, hepimize geçmiş olsun. ufak aksilikler yaşadığımız halde iyi bir gezi oldu. benim sezon açılış gezimdi aynı zamanda. başta hava durumu olmak üzere türlü muhalefete rağmen güzel geçti ve bitti.
kaza yapan arkadaşla muhabbet edemediğimi farkettim son olarak, kendisine geçmiş olsun diyeyim buradan. Seda'nın da iyi haberini bekliyoruz.
bir dahaki buluşmayı daha iyi organize ederiz inşallah. bendeki fotoları bu akşam yüklemeye çalışırım. kendinize iyi bakın.
not: Gökhan ve Batu; beyler sakın kimseye yağmurda motor sürdüğümü söylemeyin; aman duyulmasın. hele ki buralarda yazmayın (aramızda kalsın). anlaştık??
![]()
batu bence yapabiliyorsan böyle bişi yap:queen:
:d Honda tarzım değil
Sen HONDA'nın, lastiğinin, sibobunun, kapağının, tırtığına kurban ol be tarzı değilmişbroş bırak çakma ducoyu da hayatın tadına HONDA'ya gel
asaleti yeter be :cat:
beni kastediyorsan eyvallah Ali kardeşim. (değilse gene eyvallah)
arkadaşlar bendeki resimleri yarın akşam atmayı deneyeceğim, telefon yine sapıttı, bilgisayara bağlanmayı geçtim, kendine bile bağlanmıyor!
yalnız bu foto olayında netleştiremedik durumu, mt-bursa sayfalarından devam etseydik daha iyi olurdu diye düşündüm, ben hem buraya hem feyzbuk profilime atıcam (inşallah). bir de şu poligon mevzusuna takıldım ben ya; sahi ne oldu, herkes unuttu mu telaştan?
bundan sonra bir turda daha yağmura denk gelirsem, ......................................
motoru sırtıma alıp öyle gidecem.......::rantinp:
ben geldim biraz dalaman biraz bornova havası getirdim, sırf taşlamayın diyeküçükparktan herkese selam olsun
Selam millet,
güzel gezi yapmışsınız, arkadaşımın İstanbul daki düğünü nedeniyle katılamadım.
aysonunda 27-28-29 Mayıs 2011 Görecik yaylasında Bursa enduro Festivali için bir planınız var mı? Haftalık çay toplantılarına ne oldu, hangi gün kaçta nerde buluşuyorsunuz?
Özcan abi Çan Pilav günü bu sene olacak mı?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:05 ----------
bu arada bi arkadaş için 1000-2000 civarı temiz YBR125 ya da Chopper-Cruiser tarz arıyoruz. özelden yazarsanız sevinirim, boşuna burda kalabalık yaptırmayayım...
Tost Kumru yemeden gelme.
Küçükpark'a selamlar olsun.
Bu arada beşyolda motorcu gürol varmış. Dükkanının yerini tam olarak bilen var mı?