obaaaa listeye bak:queen::queen:
aga bunlara güven olmazbigün güneşli yazıyo dışarda yağmur yağıyo, kafalarını çıkarıp bakmıyolar mı nedir
![]()
Merhabalar ben eskilerden(Beden Eğitimi) Nevin hoca,namzet bir motorcu bebeğimi dünyaya getirme ve kutsal annelik duygusunu tatmakla şereflendiğim için uzun süre topikten ve gezilerden uzak kaldım,kaldığım yerden devam etmek üzere buradayım...
Yarın öğrencim ile Mudanya dan yola çıkacağımız ve Kurşunlu Yolunu kullanacağımız için biz direk Gemlik buluşma noktasında olma kararı aldık,Bu arada öğrencimin adını İlkay dan Seda olarak değiştiriyorum(malum kalabalıklar akılda kalmamış).Artçı ise son olarak benimki iptal Seda'nın ise oğlan kardeşi olarak biçimlendi..
arkadaşlar yalovadaki eniştem vefat etmiş. Oraya gitmem gerekiyor. Haber geldi şimdi. Size iyi eğlenceler. Bidahaki sefere artık en kısa zamanda birşeyler daha yaparız...
Herkese çok teşekkürler katılım oldukça iyiydi, bir daha ki gezinin daha iyi olmasını bekliyorum. ali abi kaza yapan arkadaştan haber verirsen sevinirim. fotoları en yakın zamanda bekliyorum sadece siz bakmayın![]()
Ben aradım varmış iyiymiş sorun yok. Yarında motoru halledicezResimleride vericem birazdan buradan .Bendekileri..