[Bursa - MT]

arkadaslar sonunda güzel bi motor aldım dün aksam adamla anlastım pazartesi satısı alıp teslim alıcam motoru

BU RESİM ARKADASIN KENDİ CEKMİŞ OLDUGU RESİM

URL=http://img526.imageshack.us/i/img2046b.jpg/]
img2046b.jpg
[/URL]

BUNLARDA AKSAM BENİM CEKTİGİM RESİMLER BİRAZ AMATÖRCE OLDU AMA OLSUN

URL=http://img696.imageshack.us/i/fotoraf0023hi.jpg/]
fotoraf0023hi.jpg
[/URL]

Hayırlı olsun dostum tekerin düz bassın

Süleyman abi ben kerem bugün tanıştık bul beni :)

Hoşgeldin kardeşim.Siteyi sürekli takip et buluşmalarda görüşmek üzere

çok mu sevion bizi anlamıyorum ki xD çarşamba gelse de hava güzel olsa da motora binsem... ölme eşeğim ölme yaza yonca biçeriz :)

bu akşam kesim yapılacak çalışmam lazım ama gittiğiniz yeri saati bi mesaj atarsanız yada buraya yazarsanız belki uğrayabilirim

tmm dır batu büyük ihtimal altıparmakta motostylede oluruz başka gelmek istiyen arkadaşlar altıparmak şaypanın arka tarafında motostyle pool cafede orda olurum ben akşam en geç 8 civarı .

beyler bu gemlik minibüsleri terminalden kalkıyo dimi öle hatırlıyorum yarın motoru almaya gitcemde 2005 den beri gemlige minibüslerle gitmiyom :)

evet ermınalden kalkıyo abi merinos kavşağının ordanda otobüsler var.

beyler bu akşam kimler gelıyoo

beyler bu gemlik minibüsleri terminalden kalkıyo dimi öle hatırlıyorum yarın motoru almaya gitcemde 2005 den beri gemlige minibüslerle gitmiyom :)

gemlik minibüsleri kaldırıldı.. sadece merinosun ordan otobüs var.. yada istersen yarın atlayalım motorlara gidelim hepberaber motorunu almaya..

yarın giderken beni de uyandırırsanız bende gelirim beyler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 ----------

ben böyle şansın ta.......!!!! Geldim fabrikaya işler karışmış bugece çalışcam sabaha kadar yarın sabah altıda çıkıp akşam dörtte tekrar işe gelcem yine sabaha kadar

yarın giderken beni de uyandırırsanız bende gelirim beyler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:28 ----------

ben böyle şansın ta.......!!!! Geldim fabrikaya işler karışmış bugece çalışcam sabaha kadar yarın sabah altıda çıkıp akşam dörtte tekrar işe gelcem yine sabaha kadar

senin işin zor valla Allah yardımcın olsun..

çılgın gençler sizi karda kışla motorla gezmeye devam mı... çarşamba buluşuyoruz dimi...

saol süleyman abi allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu arada abi ben zincir buldum 60 tl bilmem neli zincirmiş işte dişli arıyom şimdi. Bu akşam ben gelemicem malesef işteyim şu an gece 3 gibi dışarda olursanız buluşuruz :)

senin tersin dönmüş aga çalışmaktan :) bu akşam biz de buluşmuyoruz zaten çarşamba için dedim ben :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:24 ----------

yeni arkadaş motorun hayırlı olsun teslim aldın heralde bugün, buluşmaya da bekleriz

sahi ya bugün salı daha demi :( neyse yarında gelemicem büyük ihtimalle :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:34 ----------

pazar hava karlı olursa mutlaka buluşalım motor çok güzel kıç atıyo :)

evet beyler yarın büyük bi ihtimal ben varım :) kimler geliyo şöle bi liste yapalım gelen arkadaşlar yazsın :) gece 12 ye kadar yolu var :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar