[Bursa - MT]

dısarı cıkan var mı arkadaslar... birazdan cıakrım heralde ben... carsıya dogru gidicem sanırım... cay,corba vs.

sağol aga cumartesi soğuk bi eve gittim servise iş bitene kadar buz gibi çalıştık olacağı belliydi de elden bişey gelmiyo, sokaktan daha soğuktu ev kuzeye bakıyodu bide boş ev herhangi bir ısıtma sistemi yok :(

bu soğuklarda biraz zor ya, kansızlık büyük problem bi gün motorla çıkar 3 gün yatarım alimallah

aga motor serviste biliyon o yüzden geliceğimi sanmıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:06 ----------

aga motor serviste biliyon o yüzden geliceğimi sanmıyorum

aga ben de 22:30 da işten çıkabilirsem gelcem gerçi kesin değil yani ama gelecek olursam ben seni alırım biyerlerden aga

yaşıyoruz abi yaşıyoruz :) bugün bi cıbırlı daha kattım gruba gelirse tabii :) bu akşam görüşcezmi ya? Aklıma gelmişken bu pazar benimle orhaneliye gelecek olan manyak varmı?

beyler bu akşam kimler geliyor kimse gelmeyecekse boşuna isyan çıkarmıyım mesaiye kalmamak için. Siz toplanırsanız 9a kadar telefon edin bana.

beni yok yazın peşinen tam toparlanamadım daha soğuğu yersem yamulurum tekrar

Gökhan bugün bana biyerden haber geldi "az önce iki tane cbr gördüm yardırıyodu, seninkinden" şeklinde... siz miydiniz?

evet biri kasksızdı dedi zaten, o da mı repsol, gelmezse toplantılara devirelim motorunu gördüğümüz yerde :queen:

repsol du aga 38 bine dayanmış km si turuncu jantlı bı cıbır :) tam tarif edeyim de yanlış motoru devirme :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:02 ----------

bu arada ne kadar vardiya amiri varsa topunun A......................M HATTA G.............................. HATTA VE HATTA O............................. Ohhhhhh

ozan sen misin kardeşim?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:50 ----------

ben böyle işinde böyle amirindeee

---------- Mesaj ekleme zamanı: 04:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:12 ----------

allaha şükür çıkıyorum işten ohhh

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar