[Bursa - MT]

ben bugün biraz turlayacam, motostyle cafeye uğrayacam falan filan. muhtemelen motoru depoya kapamadan önceki son binişim olacak. çıkan olursa cepten arayabilir beni. (532 5794001) geceye kadar dolanır mıyım bilmem (sanmam... ama belli de olmaz hani... belki.... yine de pek güvenmeyin... ama olabilir de....neyse bakarız....üşenmezsem olur heralde....yaw ne biliyim beaaaaa!!!!)

öyle işte...

anladık biz hakan abi :) 11gibi işten çıkarsam ben de gelebilirim belki hani tam garanti vermiyim ama büyük ihtimal gelme olasılığım yüksek yani gelcem diyemem de gelebilirim sanırım :)

iyi akşamlar gözüm :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 ----------

süleyman abiden başka delikanlı yok mu pazar günü geziye gelecek?

gemligin neresi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:01 ----------

gemliklilerrrrrr

girin arkadaş şu foruma, mt'de bu topiğe uğramayan bursalılar var davet bile etmiyorum adam biliyo zaten başlığı bursa mt grubunu ama gelmiyo, bi kişi bi kişidir adam yemiyoruz biz, para da almıyoruz gelenden, sohbet etmekten mi korkuyo millet anlamıyorum ki

aynen kardeşim ben işte olduğun sürece sürekli burdayım molalarımda bakıyorum hiç kimse bişey yazmıyor yaw :( bursa gibi motosiklet doluolan bir şehirde bu siteye giren 10kişi mi yaw yazık valla :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar