Hoşgeldin Samet... :rendeer:
H.B Fırat kardeşim
Hoşgeldin Samet... :rendeer:
Selam millet,
cümleten 2011 yılınız hayırlı ve mübarek olsun ::152::, kazasız, bol sürüşlü, eğlenceli geziler diliyorum...
Benim yerime de bol bol gezin :salut:
Bu arada bazen fırsat buldukça giriyorum da hala başkan yok, darbe yapan da yok.:silent: Birinin yönetime el koyması lazım, başsız olunca kimse organizasyonlara katılmıyor, daha doğrusu katılım az oluyor . (kimse alınmasın kişisel görüşüm)
Libya'dan selamlar. Tekrar görüşebilmek dileğiyle, Tekeriniz düz bassın...:bounce:
Selam millet,
cümleten 2011 yılınız hayırlı ve mübarek olsun ::152::, kazasız, bol sürüşlü, eğlenceli geziler diliyorum...
Benim yerime de bol bol gezin :salut:
Bu arada bazen fırsat buldukça giriyorum da hala başkan yok, darbe yapan da yok.:silent: Birinin yönetime el koyması lazım, başsız olunca kimse organizasyonlara katılmıyor, daha doğrusu katılım az oluyor . (kimse alınmasın kişisel görüşüm)
Libya'dan selamlar. Tekrar görüşebilmek dileğiyle, Tekeriniz düz bassın...:bounce:
beyler kendi kullanıcı adımla bi albüm açtım bakın bakalım motoruma modifiye güzel olmuş mu? Bu arada millet nerde yaw kimse yorum yazmıyor.![]()
bugün bursa izmir bağlantı otoyolunda çok kalabalık bir motosiklet konvoyu vardı anlayamadım ama yavaşlayıp korna çala çala selamlayan gri accord bendim yanine yaptınız öyle çok kalabalıktı
arkadaşlar bana bi yardımcı olsanız bi kaç sorum olacak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:25 ----------
yokmu kimse