[Bursa - MT]

selamlar
17 yada 18 aralıkta aldığım duyumlara göre kenan sofuoğlu bursaya gelicekmiş emniyet müdürlüğü ile ortaklaşa kask kullanımını artırma amaçlı bir proje kapsamında....

gökhan izmir yolunda batçık'tan geçerken üstüme süren kötü ev çocuğunu gördün mü?!!? hani uzunları yakıp arkasına geçtim sora beyaz bipper

aga çok çabuk gaza gelion ya :) ben önüm açık diye bi devirliyim dedim baktım caaauuuuuuu ohoooo gökhan gitti :)

bu arada ÖZcan abi yeni mekan için teşekkürler bir mekanımız daha oldu, sadece yalnız gidersek repsollerle taşlanabiliriz o kadar :) :p

Batuhan kardeş iyisin dimi? Dün gece rüyamda seni gördüm çok kötüydü ya motorla yanımdan geçerken kaza yapıyosun kaldırıma çarpıyorsun bir uyandım gece 3 arayacaktım nerdeyse.

bugün şu altıparmak'taki mekana uğrayabilirim 15:30 - 16:30 arasında, gelen olursa görüşürüz.

iyi akşamlar
Motorumu satıyorum 2004 model ybr 125 lacivert shad 33 lt canta 61000 km'de haberiniz olsun
2012 ağustosa kadar muaynesi var. aküsü yeni. ön fren balata yeni.
lastikler idare eder fakat bi dahaki sezona istenirse değiştirilir. zincir ve balataların durumu iyi vuruk çatlak patlak yoktur. kurye modoru değildir.
fiyat 1.600 tl

iyi akşamlar
Motorumu satıyorum 2004 model ybr 125 lacivert shad 33 lt canta 61000 km'de haberiniz olsun
2012 ağustosa kadar muaynesi var. aküsü yeni. ön fren balata yeni.
lastikler idare eder fakat bi dahaki sezona istenirse değiştirilir. zincir ve balataların durumu iyi vuruk çatlak patlak yoktur. kurye modoru değildir.
fiyat 1.600 tl

hayırdır??

Selam ARKADASLAR ben yamaha YBR 125 le Honda CBF 150 arasında takıldım kaldım CBF 150 nin ayak marsı falan yok ama gönlüm CBF den yana sizce hangisi

Selam ARKADASLAR ben yamaha YBR 125 le Honda CBF 150 arasında takıldım kaldım CBF 150 nin ayak marsı falan yok ama gönlüm CBF den yana sizce hangisi

ybr al bence.. cbf ten çok daha mantıklı olacağını düşünüyorum..

yaf millet nerdesiniz ya benim canım sıkılıyo!!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 ----------

biz haktanla dışarda olacağız.. müsait olan olursa bana alo desin buluşalım..

iyi akşamlar herkeze. motor satılıktır bilginize. kışın motor kullanamıyorum yani haliyle buluşmalar falanda çok zor benim için. kendinize dikkat edin.

alowwww kimse varmı.. canım sıkılıyo benim.. akşamüstü biraz dışarı.. kimler msait??

Selam arkadaşlar. Cafenin açılışı renkli ve eğlenceli oldu.Yalnızca Fırat'tan başka kimsenin gelmemesi beni biraz üzdü. Cafemiz güzel,yeri de güzel,sahibi de bizden. Bundan sonra toplantılarımız Motostyle Cafe de olsun diyorum. Siz ne diyorsunuz. Bu Çarşamba saat 18:00' da toplanalım.(Kar yağarsa :) )

dalamandan hepinize selamlar, abi ben mazeretimi bildirmiştim baştan :) çarşamba akşamı görüşürüz inşallah

sorun yok aga şimdilik sağlamım :) kısmetse bu pazar görüşürüz :) internete pek vakit yok giremiyorum foruma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar