[Bursa - MT]

memnun oldum niyazi bende gökhan bugün 17:00 da barış kafede toplanalım gelen olursa tanışmış oluruz

bu arada ismim Niyazi 28 yasındayım sinandede de oturuyorum evliyim

hoşgeldin niyazi.. işte budur be evlilerde artış olsun ne güzel.. :D bugün 17:00 da barış cafede görüşmek dileğiyle..

süleyman abi sen git at kendini biyerden abi yaa ne kpss si sen kiiiim kpss kim abi bırak bu boş umutları. Gel ben sana bu gün bi çay ısmarlıyım bak keyfine sen :)

tamam çaylar senden :queen:

iidir fırat senden?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:24 ----------

ayıp ediyon abi ne demek sigara da ısmarlıyım çayın yanında :)

güzel bi gündü gelmeyenler çok şey kaçırdı :) gezdik tozduk çekirdek yedik çay içtik.. biraz nispet yapalım :)

Gökhan o dallamalar ne diyodu lan yanımızda :) er-6n düzgündü yalnız eleman yol açılana kadar arkamdan geldi sol şerit açılınca sola çıkıp gazladı...

ne dicem, konvoy kuralları belirleyelim mi toplu sürüş için yada varsa bana da öğretin hiç var olduğunu sezmedim ama dün akşam :cherry:

ne dicem, konvoy kuralları belirleyelim mi toplu sürüş için yada varsa bana da öğretin hiç var olduğunu sezmedim ama dün akşam :cherry:

batu katılıyorum bi düzene sokalım:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:52 ----------

toplantılar anlıkmı belirleniyo yoksa öncedenmi planlıyosunuz toplantılara gelmek isterim

dostum tahminim motorunun beyni arıza yapmış olabilir diye düşünüyorum ama gene bi ustaya götürmek lazım:wiinkk:

dün hakkaten güzeldi yaw bu hafta havalar güzel olacak gibi bolbol çıkarız uyar mı? Bu arada batuhan da izmir yolunun kızlığını bozdu sonunda eyt yawrum benim sol şeridi bi kapatmış ne gidiyo be CıBıR sonuçta kardeşim :) o lavuklar hala spex kullandıklarını sanıyolar galba gelmişler yanımda ara gaz çekiyolardı redline a bi soktum motoru sustular :D o er 6 yı geçerdim de sen varsın diye bozmıyım sırayı dedim aga :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:09 ----------

lider seçmek lazım herşeyden önce beyler

değil misin :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:12 ----------

bu çarşamba adam gibi toplanalım barışta da başkan ve yol düzeni kuralları koyalım arkadaşlar olurmu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar