[Bursa - MT]

Yarın sabah KPSS var. Saat 11:30 civarı Heykel Postane önünde olucam.Gelmek isteyenler gelsin, birer çay içeriz. ( Benim Sarıkız'a görücü gelecek.)

merhaba arkadalar uzun zamandır forumu takip ediyorum bu gün kayıt oldum ni hayet benim motorumla ilgili bi sorunum var yamaha cygnus rs motorum var motorum kalkısta bir tekleme yapıyor gaz veya elektrik kesilmesi gibi hemen toparlıyor 40-50 km lerde bisi yok 60 ı gecince gazı bırakıp tekrar verince yeniden aynı kesilmeyi yapıyor sorun nedir bilen varmı

merhaba arkadalar uzun zamandır forumu takip ediyorum bu gün kayıt oldum ni hayet benim motorumla ilgili bi sorunum var yamaha cygnus rs motorum var motorum kalkısta bir tekleme yapıyor gaz veya elektrik kesilmesi gibi hemen toparlıyor 40-50 km lerde bisi yok 60 ı gecince gazı bırakıp tekrar verince yeniden aynı kesilmeyi yapıyor sorun nedir bilen varmı

birkaç tanıdık tamirci var... Yardımcı Olmak isteriz.. Ne tarafta oturuyorsun sen.. Toplantılarımıza Gel daha detaylı yardımcı oluruz... :cat:

bende eski fakultede oturuyorum... birgun toplantıya gel.. aramızdan birkaç kişi bakan olur motora.. eger yapılamayacak birşeyse tanıdık servislere yonlendiririz daha ii yardımcı oluruz insallah..

toplantılar anlıkmı belirleniyo yoksa öncedenmi planlıyosunuz toplantılara gelmek isterim

surekli sayfa takipçisi olursan daha iyi olur.. anlıkta cıkabilio belli olmuyor durum... istersen tel no mu vereyim..05379788329 sende kendini sayfada tanıt.. Aramızda gormek isteriz senide tekrardan hosgeldin.. facebook kullanıyorsan Fırat Moda diye yaz ben cıkarım zaten ekle ordanda gorusebiliriz... :)

Hoş geldin aramıza kardeş fıratın da dediği gibi toplantılarda gel hem tanışalım hem motorundaki soruna bakalım

mrb arkadaşlar.
burada inş tanışıp dostluk edinir ve de benim şu knetic e bi care buluruz.:)
ben bursadan murat.

mrb arkadaşlar.
ben bursadan murat.

:) derdi olan dustu buralara.. aramıza hosgeldin arkadas... toplantılara senide bekleriz... her konuda yardımcı olmak isterim.. kendini biraz tanıt.. toplantılarda gormek isteriz senide... tekrar hosgeldin :cat:

en 500 derken abi? Telefon mu o ? :)

gökhan git kendini biyerden at kardeşim uğraştırma beni..:queen:

Yarın sabah KPSS var. Saat 11:30 civarı Heykel Postane önünde olucam.Gelmek isteyenler gelsin, birer çay içeriz. ( Benim Sarıkız'a görücü gelecek.)

bende ataevlerde kpss ye gircem eğer o saate kadar sınavdan çıkarsam buuşuruz.. özledim seni..

epey ucuz kardeşim..

Hoşgeldin.. sorun için böyle uzaktan nokta atışı yapmak elbetteki mümkün değil.. ancak akla gelen bikaç ihtimal var arkadaşların söylediği gibi yardımcı oluruz.. buluşmalarda görüşmek dileğiyle..

mrb arkadaşlar.
ben bursadan murat.

hoşgeldin murat.. tanışmak dileğiyle..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:33 ----------

Hoşgeldin aramıza kardeş bugün bursa mt nin kabul günü galba 2yeni arkadaş katıldı aramıza yarın yani pazar günü saat 5 te barış cafede toplansak mı?

:cat::cat::cat::cat::cat:

süleyman abi sen git at kendini biyerden abi yaa ne kpss si sen kiiiim kpss kim abi bırak bu boş umutları. Gel ben sana bu gün bi çay ısmarlıyım bak keyfine sen :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar