[Bursa - MT]

lahyn nazar deyirtçen motoruma çatlatmışın avatarı :queen: bana da at fotoları

Frk

Selam, Bursa'da yaşıyorum, Uludağ Üniversitesinde öğrenciyim yaşım 24, kısmet olursa bu haftasonu CBR 125 alıcam inşallah. Vitesli motosikletide ilk defa kendi motorumda kullanıcam nasipse. Yardımlarınızı görüşlerinizi beklerim bu konuda bana yardımcı olup tecrübelerini aktarabilecek arkadaşlarada şimdiden teşekkürler.

Selam, Bursa'da yaşıyorum, Uludağ Üniversitesinde öğrenciyim yaşım 24, kısmet olursa bu haftasonu CBR 125 alıcam inşallah. Vitesli motosikletide ilk defa kendi motorumda kullanıcam nasipse. Yardımlarınızı görüşlerinizi beklerim bu konuda bana yardımcı olup tecrübelerini aktarabilecek arkadaşlarada şimdiden teşekkürler.

hoşgeldin kardeş tabiki elimizden geldiğince yardımcı oluruz hem cıbır kardeşliğimize bir kişi daha katılmış olur :) batuhan faruk arkadaşımızda bizden :)

Faruk alacağın motorun rengi ne bakiim :bounce: sen al motoru tecrübeyi hepberaber edincez :rendeer:

Gökhan cıbır deme şu motora yaa:pl:::yanliss:::miiz1:::jocolor:::whip::

msne gelsene gökhan, resimleri atarsın, az önce yazdım ama çıkmamış :silent:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:18 ----------

ne o çete mi kurcaz repsol çetesi :) şu trafikte cbr'la gezenleri kolundan tutup çevircem bizim foruma girsenize lan diye :queen:

ben cepten giriyom aga msn daha çok kasıyo :( ben öyle yapıyom aga nerde CıBıR görsem çağırıyom ama ne gelen var ne giden :(

Hoşgeldin.. memnun oldum dostum.. siteyi takip edersen toplanacağımız zamanı bilir ve sende katılırsan yüzyüze tanışmak isterim..

süleyman abi cebini arıyorum ama ulaşamıyorum:cyclopsan

Cebim arızalı kafayı yemiş durumda.. ben sana ulaşırım gündüz gözüyle..

ben cepten giriyom aga msn daha çok kasıyo :( ben öyle yapıyom aga nerde CıBıR görsem çağırıyom ama ne gelen var ne giden :(

ya bi Gitin ya CıBıR mış.. bildiğin CıLıZ.. CBR mı?? AMAN AMAN :queen: bide kalkmış avatara koymuşlar iki tanesini.. boşuna uğraşmayın olm 2 deil 200 tane yanyana koysanız genede bi çin scooteri kadar havanız olmaz :d

Hoşgeldin.. memnun oldum dostum.. siteyi takip edersen toplanacağımız zamanı bilir ve sende katılırsan yüzyüze tanışmak isterim..

Cebim arızalı kafayı yemiş durumda.. ben sana ulaşırım gündüz gözüyle..

ya bi Gitin ya CıBıR mış.. bildiğin CıLıZ.. CBR mı?? AMAN AMAN :queen: bide kalkmış avatara koymuşlar iki tanesini.. boşuna uğraşmayın olm 2 deil 200 tane yanyana koysanız genede bi çin scooteri kadar havanız olmaz :d

Höööööyyyyt CıBıR ıma laf yok dünyadaki tüm motorları toplasan CıBıR ımın sibop kapağı etmez beaaaa :) :) :)

özcan kardeşim tiger kardeşliğimiz hayırlı olsun mustafa kemal:cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:27 ----------

arkadaşlar slm mustafa ve kemal yılmaz kardeşleriz yaşlarımız 31 ve 38 gazcılarda elektrik malzemelri toptancılığı ile uğraşıyoruz.soner şimşek özcan1980 arkadaşlarımız aracılığı ile bursa mt kulübünüze üye olduk.gezilerde ve buluşmalarda sizlerle tanışmak ve görüşmek isteriz herkese sevgiler.mustafa ve kemal yılmaz gazcılar yılmaz elektrik.

Abimmm...:bounce:

selam arkadaşlar. bir konuda bir yardım lazım oldu, şöyle açıklayayım:

bizim patronun (ortanca abi) yamaha 1000 cc race (tam modelini öğrenemediğim) motorunun bademli'de evinden alınıp kestel'de fabrikaya getirilmesi lazımmış. bana sen kullanabilir misin diye sordular; içim cız ederek hayır dedim (yemedi valla). çevrende kimse var mı kullanabilecek diye sorunca aklıma buraya danışmak geldi.

var mı aramızda bu tip bir motoru kullanabilecek kimse (ve uğraşmak ister mi bu işle)?
eğer evet derseniz beni bilgilendirmenizi isterim, yoksa da kalır ne yapalım!

selam arkadaşlar. bir konuda bir yardım lazım oldu, şöyle açıklayayım:

bizim patronun (ortanca abi) yamaha 1000 cc race (tam modelini öğrenemediğim) motorunun bademli'de evinden alınıp kestel'de fabrikaya getirilmesi lazımmış. bana sen kullanabilir misin diye sordular; içim cız ederek hayır dedim (yemedi valla). çevrende kimse var mı kullanabilecek diye sorunca aklıma buraya danışmak geldi.

var mı aramızda bu tip bir motoru kullanabilecek kimse (ve uğraşmak ister mi bu işle)?
eğer evet derseniz beni bilgilendirmenizi isterim, yoksa da kalır ne yapalım!

BEN KULLANIRIIIIM demeyi çok isterdim ama emanet malın canı burnunda olur derler (yemedi) :(

abi o işi yapsa yapsa süleyman abi yapar bu tarz motorlarda en tecrübeli olan o aramızda ama dediğin gibi bu işe bulaşmak ister mi bilemem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar