Ucuz temiz EN 500 var düşünen varsa bana ulaşsın :d
merhaba arkadalar uzun zamandır forumu takip ediyorum bu gün kayıt oldum ni hayet benim motorumla ilgili bi sorunum var yamaha cygnus rs motorum var motorum kalkısta bir tekleme yapıyor gaz veya elektrik kesilmesi gibi hemen toparlıyor 40-50 km lerde bisi yok 60 ı gecince gazı bırakıp tekrar verince yeniden aynı kesilmeyi yapıyor sorun nedir bilen varmı
birkaç tanıdık tamirci var... Yardımcı Olmak isteriz.. Ne tarafta oturuyorsun sen.. Toplantılarımıza Gel daha detaylı yardımcı oluruz... :cat:
toplantılar anlıkmı belirleniyo yoksa öncedenmi planlıyosunuz toplantılara gelmek isterim
merhaba arkadalar uzun zamandır forumu takip ediyorum bu gün kayıt oldum ni hayet benim motorumla ilgili bi sorunum var yamaha cygnus rs motorum var motorum kalkısta bir tekleme yapıyor gaz veya elektrik kesilmesi gibi hemen toparlıyor 40-50 km lerde bisi yok 60 ı gecince gazı bırakıp tekrar verince yeniden aynı kesilmeyi yapıyor sorun nedir bilen varmı
Hoş geldin aramıza kardeş fıratın da dediği gibi toplantılarda gel hem tanışalım hem motorundaki soruna bakalım
mrb arkadaşlar.
burada inş tanışıp dostluk edinir ve de benim şu knetic e bi care buluruz.
ben bursadan murat.
mrb arkadaşlar.
ben bursadan murat.
en 500 derken abi? Telefon mu o ?![]()
Yarın sabah KPSS var. Saat 11:30 civarı Heykel Postane önünde olucam.Gelmek isteyenler gelsin, birer çay içeriz. ( Benim Sarıkız'a görücü gelecek.)
Ne kadar ucuz?![]()
mrb arkadaşlar.
ben bursadan murat.
Hoşgeldin aramıza kardeş bugün bursa mt nin kabul günü galba 2yeni arkadaş katıldı aramıza yarın yani pazar günü saat 5 te barış cafede toplansak mı?