[Bursa - MT]

Iyi günler.millet Daha evvel Anadolu Çetelem diye bir şey vardı.motoru satmamak şartıyla taksitli veriyorlardı.şimdi o olay kalkmış yani bitmiş.varmı kefil siz kredi kartsız satan tercihen regal chooper veya 3000 tl kadar

ağustosda benim ehliyetten sonra güzel bi karadeniz turu yapalım sevgili bursa mt ne dersiniz?? hoş olmazmı :)

herkeze iyi aksamlar

meraba arkadaşlar :) siteyi uzun zamandan beri ziyaret edmiordum,ama artık burdayım sizlerden bi ricam var borelli ledow aldım yalnız ön çamurluk almam gerekiyor bursada bir kaç yere sordum ama malesef bulamadım bildiğiniz biyer varsa bana yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..kazasız sürüşler:)

O disko topu şeklindeki kask süpermiş. :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:42 ----------

ağustosda benim ehliyetten sonra güzel bi karadeniz turu yapalım sevgili bursa mt ne dersiniz?? hoş olmazmı :)

herkeze iyi aksamlar

Buluşma yapamıyoruz daha karadeniz gezisimi yapıcaz. :queen:

kardeşinizin 6 ay kadar ehliyeti yok :) polis arkadaşlara emanet ettim
aslında hakkaten haketmişsin ama genede geçmiş olsun.. Umarım biraz ders olur :)

arkadaşlar merhaba bende bursada öğrenciyim fakat henüz bir motorum yok araştırıyorum 2.el almak benim için daha uygun olacak ama motordan anlamadığım için zor durumda kalmak istemiyorum bu konuda görükleden yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim en azından nelere dikkat etmem gerektiği konusunda almak istediğim motor honda cbr125 ama 3000 liralik bir finansım var tecrübem olmadığı için racer 200cc ile başlayıp ordan mı 600cc lik bir motora geçmeliyim bilemiyorum yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkürler...

[email protected]

cezzar35- sanırım bu konuda sana yardımcı olabilirim.. 0541 864 42 61

özcan abi büyük geçmiş olsun.. :rendeer: şu an durumun nasıl.. ne zaman tam olarak toparlanabileceksin inşallah??

Kanu aman dikkat canım ybr ile bize verdiğin kara haberleri koca eşşekle verme olurmu -_-

birdahaki toplantı ne zaman ve nerde olduğunu haber verirseniz katılayım.. Ancak çok fazla nete giremiyorum biri bana ulaşırsa geleyim (çok şey istedim galiba) 0541 864 42 61 :silent:

özcan abi büyük geçmiş olsun.. :rendeer: şu an durumun nasıl.. ne zaman tam olarak toparlanabileceksin inşallah??

birdahaki toplantı ne zaman ve nerde olduğunu haber verirseniz katılayım.. Ancak çok fazla nete giremiyorum biri bana ulaşırsa geleyim (çok şey istedim galiba) 0541 864 42 61 :silent:

Tam olarak toparlandım sağol.
Bir sonraki toplantı Çarşamba saat 19:30 ' da Barış cafe 'de olacak kısmet olursa.

özcan sana telefonla ulaşamadım. sen beni cepten ararsan sana gecikmiş bilgileri veririm.

Bursa MT... yaşıyorsanız ufak çapta bir gezi düzenleyelim diyorum. Yaz bitti. Sizde daha tık yok...:)

http://www.motordelisi.com/forum/duyurular/79167-motorsikletim-calindi.html

arkadaslar lutfen yardımcı olalım.. goren bilen varsa haberdar etsin.. sizinde basınıza gelebilir.. ozcan abi bizim kaanın motoru calınmıs yaw..

Hayret bişey ya! Şerefsiz köpekler!

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:34 ----------

özcan sana telefonla ulaşamadım. sen beni cepten ararsan sana gecikmiş bilgileri veririm.

Artık çok geç sanırım :) Fıstıklı da kamp yaptım ben. Deniz,kum,güneş şahaneydi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar