[Bursa - MT]

arkadaşlar özcan abi geçirdiği iş kazası nedeniyle gelemiyecek,ben de motorda ufak bi sorun oluştu bende gelemicem. İnş. başka bi sefere.Şimdiden size ii eğlenceler.
Bu arada kanu hayırlı olsun artık sende bizdensin he :)

kanu motorun hayırlı olsun

yok mu bu pazar gezi

20 sene olmuştur orhaneli yolundan geçmeyeli geçen pazar akşam saat 5 te bi çıktım orhaneliye gittim geldim 7 de evdeydim 113km bi güzel geldi sormayın yollar süper tavsiye ederim şenlik deyince ne şenliği sanatçı varmı emre altuğ geliyormu :mrgreen:

Çok teşekkür ederim abi :rendeer:
Orhaneli yolunu nedense çok seviyorum. :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:15 ----------

arkadaşlar özcan abi geçirdiği iş kazası nedeniyle gelemiyecek,ben de motorda ufak bi sorun oluştu bende gelemicem. İnş. başka bi sefere.Şimdiden size ii eğlenceler.
Bu arada kanu hayırlı olsun artık sende bizdensin he :)

Teşekkür ederim abi artık bende choppercıyım. :)
Geçmiş olsun özcan abi. :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------

Bu güzel güneşli pazar gününü evde oturarak geçirmeyelim.
Benim bir mudanya yapasım geldi.İlk uzun yola bi çıkayım bakalım nasıl olucak. :)
Gelicek olanlar 0541 772 88 93 ten bana ulaşabilirler. :)

Çok teşekkür ederim abi :rendeer:
Orhaneli yolunu nedense çok seviyorum. :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:17 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:15 ----------

Teşekkür ederim abi artık bende choppercıyım. :)
Geçmiş olsun özcan abi. :pale:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------

Bu güzel güneşli pazar gününü evde oturarak geçirmeyelim.
Benim bir mudanya yapasım geldi.İlk uzun yola bi çıkayım bakalım nasıl olucak. :)
Gelicek olanlar 0541 772 88 93 ten bana ulaşabilirler. :)

kanu son yazdığını görmemişim yada sonradan yazdın galiba yoksa bende gelirdim mudanya ya

Selam millet nasılsınız?

Bursa MT şapırcı olmaya başlamış, Kanucan hayırlı olsun yeni motorun, Doobly sen portakaldan ayrılamıyorsun baksana Kanucan 2.motoru aldı, bi 6 ay sonra da Racing filan alırsa şaşırmam :p
atmaca_35 her nekadar haketmiş olsanda geçmiş olsun, dikkatli olursun artık. 6ay da pek uzun beee (gerçi bende 4 aydır görmüyorum bile çok özledim)
özcan1980 abim çok çok geçmiş olsun.

Ramazan bayramında bayramınızı kutlamaya gelirim artık :)

Herkese tekrar selamlar...
Tekeriniz düz bassın, iyi gezmeler...

Selam millet nasılsınız?

Bursa MT şapırcı olmaya başlamış, Kanucan hayırlı olsun yeni motorun, Doobly sen portakaldan ayrılamıyorsun baksana Kanucan 2.motoru aldı, bi 6 ay sonra da Racing filan alırsa şaşırmam :p
atmaca_35 her nekadar haketmiş olsanda geçmiş olsun, dikkatli olursun artık. 6ay da pek uzun beee (gerçi bende 4 aydır görmüyorum bile çok özledim)
özcan1980 abim çok çok geçmiş olsun.

Ramazan bayramında bayramınızı kutlamaya gelirim artık :)

Herkese tekrar selamlar...
Tekeriniz düz bassın, iyi gezmeler...

İyiyiz harun abi sen nasılsın? Keyifler yerinde mi? Ne zaman geliyorsun?
Ne güzel bi ara YBR leniyoduk sonra çapırlandık. :queen:
Bende ortama ayak uydurdum gittim çapır aldım. :p

Geçmiş olsun diyenlere teşekkürler, Fatih sana da geçmiş olsun. Elimin yanmasına ve geçici körlüğüme acımıyorum da motora binemediğime çok üzülüyorum. :( Elektrik hhattı patladı üzerime, Güneşi Gördüm :)

Kanu Allah kaza bela göstermesin kardeşim.

arkadaşlar merhaba bende bursada öğrenciyim fakat henüz bir motorum yok araştırıyorum 2.el almak benim için daha uygun olacak ama motordan anlamadığım için zor durumda kalmak istemiyorum bu konuda görükleden yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim en azından nelere dikkat etmem gerektiği konusunda almak istediğim motor honda cbr125 ama 3000 liralik bir finansım var tecrübem olmadığı için racer 200cc ile başlayıp ordan mı 600cc lik bir motora geçmeliyim bilemiyorum yardımcı olabilirseniz şimdiden teşekkürler...

[email protected]

Olmadı bi toplu sürüşe çıkamadan olmaz. :queen:

toplu sürüş mü? bursa mt ile mi?

hadi canım şaka yapıyorsun.....

kendi başıma turluyorum, neyse ki başka gruplar da var muhabbete gelen....

@özcan1980: kardeşim yeni farkettim, geçmiş olsun. bir an motor kazası sandım korktum, neyse ki iş kazasıymış (lafa bak sanki daha hafif birşeymiş gibi söylüyorum bir de salak mıyım neyim?)

üst paragraftaki sitemime nazire olarak bir gün buluşup gezeriz inşallah diyorum, benim motora sonunda "usta eli" değdi, maşallah iyi gidiyor artık. ama "custom" işine para kalmadı maalesef...

Eneeeeee tuaf oldum şimdi. :queen:
Hayırlı olsun hacım :rendeer:

Ben de tuhafım :mrgreen:
Hayırlı olsun Turgut.

(Ybr ciler chopper cı, chopper cılar Ybr ci oluyo :) Ben de satıp bi Ybr mi alsam ne yapsam?)

Sağolasın Özcan abi bence sen de ybr'ye geçmelisin :bounce:

İyi olmuş Turgut, zaten Dragstar çok benzin yakıyordu.
Öğrenci adam için ideal motosiklet YBR 250.
Kazasız belasız kullanman dileği ile...
:bounce:

Sağolasın Alper abi. Dediğin gibi cidden çok yakıyodu.. Bu iyi oldu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar